Haberler

Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması

Yarışmanın finali, 26 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finali 26'Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara, Adana, İstanbul ve İzmir'deki elemeler sonrasında, 26 Nisan Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde final düzenlenecek.

Büyük finale, 16 ilden toplamda 43 okul katılacak. İstanbul, Ağrı, Ankara, Adana, Antalya, Eskişehir, Kütahya, Muğla, Rize, Kocaeli, Edirne, Zonguldak, İzmir, Bursa, Malatya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden okulların yer alacağı final gecesinde, sürpriz ödüllerin yanı sıra sürpriz konuklar da olacak.

Elemeler boyunca 45 ilden 378 okulun performanslarını değerlendiren, müzik dünyasının önemli isimlerinden oluşan ön jürinin elemeleri sonrası İstanbul'dan 15 okul finale katılacak.

Büyük finalde, 7 kategoride birincilik için yarışacak 43 okulun performanslarını sergileyeceği gecede birçok sürpriz ödül, sahiplerini bulacak.

"İcra" birincisinin müzik stüdyosu, "Enstrüman" birincisinin yurt dışı yaz okulu gibi hediyelerle ödüllendirileceği yarışmada, dereceye girenlere tablet ve farklı hediyeler verilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul İzmir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title