Haberler

Fransız Mallarını Boykot... -Tüketiciler Birliği Başkanı Bülent Deniz: -"boykotun Dördüncü Adımında Tıcket-sodexho Firmalarını Boykot Ediyoruz"

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, Fransız Mallarını Boykotun Dördüncü Adımında Ticket-sodexho Firmalarını Boykot Ettiklerini Bildirdi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, Fransız mallarını boykotun dördüncü adımında Ticket-Sodexho firmalarını boykot ettiklerini bildirdi.

Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, Fransa meclisinin sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan kararı kabul etmesinin ardından, her hafta bir Fransız markasını kamuoyuna ilan ederek gerçekleştirdikleri ''Onuruna Fransız kalma'' boykotuna, ilk hafta Total firması ile başladıklarını anımsattı.

Boykotun ikinci adımında L'oreal, üçüncü adımında Tefal markası ve aynı grubun diğer Moulinex-Rowenta firmasını boykot ettiklerini bildiren Deniz, boykotun dördüncü haftasında Total, L'oreal, Tefal, Moulinex-Rowenta firması ile birlikte, Ticket-Sodexho hizmet kart çekleri için boykot uygulayacaklarını kaydetti.

Deniz, 81 ilde, 11 binden fazla firma ve kurum çalışanının yemek gibi hizmetlerinde kullanılan Ticket-Sodexho marka hizmet kart ve çekleri boykot kapsamına aldıklarını belirterek, şu görüşleri dile getirdi:

''Personeline yemek fişi ve kartı dağıtan on binlerce iş yerine sesleniyoruz; siz de onurunuza Fransız kalmayın, Ticket-Sodexho ile yaptığınız sözleşmeleri feshedin. Ticket-Sodexho firmalarını kart ve çeklerini kabul eden lokanta, restoran, pastane, kafe gibi yerler bu firmaların çeklerini artık kabul etmeyin. Ticket-Sodexho firmalarının kart ve çekleri ile yemek yiyen yüz binlerce tüketicimize sesleniyoruz, bu firmaları tercih etmeyin. Bugünden itibaren Fransa meclisinin aldığı talihsiz karar geri alınıncaya kadar Fransız Ticket-Sodexho firmalarına ait hizmet kart ve çekleri artık kullanmayacağız.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title