Haberler

    Zlatan'ın Yerine Messi ve Neymar!

    Güncelleme:

    Fransız basını, PSG'nin 2016 sonunda sözleşmesi bitecek Zlatan Ibrahimovic'in yerine Neymar ve Messi'yi transfer edeceğini yazdı.

    Paris Saint-Germain'in İsveçli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'in 2016'da bitecek olan sözleşmesi kırmızı-lacivertli kulübü harekete geçirdi.

    ÖNCE NEYMAR

    Le Parisien gazetesinin haberine göre Paris Saint-Germain, sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Zlatan Ibrahimovic'in yerine Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar Jr.'ı kadrosuna katmak istiyor. Ibrahimovic'in sözleşmesi bittiğinde 35 yaşında olacak ve başkent ekibi İsveçli futbolcunun sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmıyor. Brezilyalı yıldız ise gelecek sezon 24 yaşında olacak.

    SONRA MESSI

    Le Parisien aynı haberde bir büyük iddia daha ortaya attı. Fransız PSG'nin bir diğer büyük hedefi de Barcelona'nın diğer büyük yıldızı Lionel Messi. Her ne kadar Messi'nin Barcelona ile sözleşmesi 2018'de bitecek olsa da ve Messi'nin Barcelona'dan ayrılması düşük bir ihtimal olsa da PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi'nin Messi için her yolu deneyeceği de haberde öne sürülen bir başka iddia.

    LİSTEDE İKİ İSİM DAHA VAR

    Fransız şampiyonunun, Zlatan'ın yerine takımı etrafında kuracağı isimler üzerinde çalıştığı kaydedilirken, L'Equipe gazetesi PSG'nin listesindeki diğer isimlerin Kevin de Bruyne ve Marco Reus olduğunu öne sürdü.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    AHA:

    1 NİSAN ŞAKASIDIR İYİ OKUYUN :))

    16
    1
    yanıtYanıtla
    gebze:

    PSG''nin başkanını tanımayanlar yorum yapmış, Neymar ve Messi istesin, o adam 2sini birden alır.

    3
    9
    yanıtYanıtla
    )Mobil-IOS:

    1 nisan

    9
    2
    yanıtYanıtla
    hasanmurat:

    PARANIN SATIN ALAMAYACAĞI OYUNCULAR VARDIR. MESSİ ONLARDAN BİRİ. AMA NEYMARI PARAYLA SATIN ALABİLİRSİN BENCE

    5
    6
    yanıtYanıtla
    GencoMobil-IOS:

    Cok komik bu mal Araplar Allahtan bir takim sahibi olmuslar Gerizekalilar Hersey parayla olmadigini daha bilmiolar bu saf araplar

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Bozo Mobil-IOS:

    Arap şeyhlerinin değilmi o takım adamlarda para çok harcayacak yer arıyorlar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title