Haberler

Fransız Basını: Bobo Gitmek İstiyor

Fransız Futbol Basının En Etkili İnternet Sitelerinden Sport365.fr, Beşiktaş'ın Brezilyalı Yıldızının Takımdan Ayrılmak İstediğini Öne Sürdü.

Fransız futbol basının en etkili internet sitelerinden Sport365.fr, Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızının takımdan ayrılmak istediğini, Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Eric Gerets'in de bu futbolcunun transferini talep ettiğini öne sürdü.

Bobo'nun Siyah-beyazlı kulübe rest çektiği iddia edildi. Uzun süredir çok sayıda Fransız kulübünün gündeminde bulunan; ancak Beşiktaş'ın, fiyatını 15 milyon Euro olarak açıklaması nedeniyle bu kulüplerden hiçbirinin resmi teklif yapmak istemediği Bobo, ayrılmak istiyor. Sport365.fr adlı internet sitesinin haberine göre Bobo'yla Beşiktaş kulübü arasındaki ilişki de bu nedenle bozulmuş durumda.

Cisse'nin yerine Bobo

Öte yandan Brezilyalı golcüyü isteyen Fransız kulüpleri arasında Olimpik Marsilya öne çıkıyor. Sezon sonunda bu takımdan ayrılmayı düşünen Djibril Cisse'nin yerini doldurmak isteyen Teknik Direktör Eric Gerets, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemden tanıdığı Bobo'nun transferi konusunda Başkan Pape Diouf'a baskı kurmuş durumda. Bu nedenle iki kulüp arasında bir süredir gayriresmi görüşmeler olduğu ve Beşiktaş Kulübü'nün, 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli ısrarından vazgeçerek 10 milyon Euro dolaylarına girdiği belirtilirken, Fransız kulübünün bu fiyatı 8 milyon Euro'ya indirme gayreti içerisinde olduğu ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title