Haberler

Fransa'yı Değil Luca'yı Seçti

Mart Ayında Melbourne'deki Dünya Şampiyonası'nda 2 Altın, 2 Gümüş, 1 Bronz Madalya Kazanan 400 Metre Olimpiyat Şampiyonu Fransız Bayan Yüzücü Laure Manaudou, Nişanlısı Uğruna Ülkesini Terk Ederek İtalya'ya Yerleşme Kararı Aldı.

Mart ayında Melbourne’deki Dünya Şampiyonası’nda 2 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan 400 metre olimpiyat şampiyonu Fransız bayan yüzücü Laure Manaudou, nişanlısı uğruna ülkesini terk ederek İtalya’ya yerleşme kararı aldı.

Melbourne’de başarısı yanında nişanlısı İtalyan yüzücü Luca Marin ile havuz kenarındaki samimi görüntüleriyle dikkat çeken 20 yaşındaki genç yüzücü, Canet-en-Roussillon’daki çalışmalarını kesip antrenörü Fransız Philippe Lucas ile de yollarını ayırdı.

Bir daha dönmem

Kendisi gibi ünlü bir yüzücü olan Marin ile birlikte yaşamak istediğini dile getiren Manaudou, Gazzetta dello Sport’a "Seçimimin temelinde aşk yatıyor. İtalya ile Fransa arasında ben Luca’yı seçtim, hayatımın aşkını. Onunla yaşamak ve bir bebek dünyaya getirmek istiyorum. Kafamda en ufak bir şüphe yok, Fransa’ya dönmeyeceğim. İtalya’da kalmak istiyorum" açıklaması yaptı.

İTALYA’DA SIKINTI

Manaudou’nun tercihi İtalyanları da zor durumda bıraktı. Marin’in antrenörü Alberto Castagnetti, "Federasyonumuz Fransızlarla sorun yaşamak istemez. Ancak Manaudou İtalyan vatandaşlığına geçerse bu işleri değiştirir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title