Haberler

Fransa-Türkiye maçının Fransız basınında yankıları

L'Equipe gazetesi, Deschamps'ın Ay-yıldızlı kaleci Mert Günok hakkındaki övgü dolu sözlerine vurgu yaptıLe Parisien: Grup lideri 1 ay sonraki Moldova maçında netleşecekLe Monde: Yaklaşık 40 bin Türk taraftar harika bir atmosfer yarattı Engin AKGÜRBÜZ - PARİS / DHA Fransız basını, A Milli...

L'Equipe gazetesi, Deschamps'ın Ay-yıldızlı kaleci Mert Günok hakkındaki övgü dolu sözlerine vurgu yaptı

Le Parisien: Grup lideri 1 ay sonraki Moldova maçında netleşecek

Le Monde: Yaklaşık 40 bin Türk taraftar harika bir atmosfer yarattı

Engin AKGÜRBÜZ - PARİS / DHA

Fransız basını, A Milli Futbol Takımımızın, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa ile Paris'te 1-1 berabere kalmasına geniş yer ayırdı.

L'Equipe gazetesi, Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın Ay-yıldızlı kaleci Mert Günok hakkındaki, "Karşı tarafta dev bir kaleci olmasaydı istediğimiz sonucu alabilirdik" şeklindeki övgü dolu sözlerini okuyucularına aktardı.

Le Parisien gazetesi ise milli futbolcularımızın yaptığı asker selamını ön plana çıkartırken, grup liderinin de 1 ay sonraki Moldova maçında netleşeceğini vurguladı.

Öte yandan Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu, A Milli futbolcularımızın golden sonra yaptığı asker selamıyla ilgili UEFA'nın bir yaptırım uygulamasını talep eden ifadeler kullandı.

Le Monde gazetesi de, karşılaşmada herhangi bir gerginliğin yaşanmadığını ifade ederek, siyasetin stadın dışında kaldığını yazdı. Haberde ayrıca yaklaşık 40 bin Türk taraftarın statta harika bir atmosfer yarattığına değinildi.

Liberation gazetesi de Türk taraftarların, teknik direktör Şenol Güneş'in 'Futbolun güzelliği için iki takımı da alkışlayın' çağrısına uyduğunu ifade etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mert Günok Moldova Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title