Haberler

Fransa Sınır Tanımayan Gazetecilerden Türk Medyasına Çağrı

İki Fransız Gazetecinin Afganistan'daki Altı Aylık Rehineliğinin Bitmesi, Kameraman ve Muhabirin Serbest Bırakılmasını Sağlamak İçin Fransa Genelinde İki Gazeteciye Destek Kampanyaları Düzenleniyor.

İki Fransız gazetecinin Afganistan'daki altı aylık rehineliğinin bitmesi, kameraman ve muhabirin serbest bırakılmasını sağlamak için Fransa genelinde iki gazeteciye destek kampanyaları düzenleniyor.

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) tarafından Lüksembug Bahçelerinin girişine 1.70 boyunda 20 metrelik iki pankart asılarak rehine gazetecilere destek mesajları yazıldı.

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Genel Sekreteri Jean-François Juillard Türk medyası rehin tutulan Fransız gazetecilerden bahsetmeli. Rehine gazeteciler Fransız, Türk, diğer ülke gazetecilerini de ilgilendiriyor.Bizler ne devlet adına çalışan, ne gizli servise çalışanlarız. Bizler işini yapan gazetecileriz" dedi.

Fransız televizyonu 3. kanalın kameraman ve muhabiri Taponier Stéphane, Hervé Ghesquieres Afganistan'da belgesel çekerken bir grup tarafından kaçırılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title