Haberler

Fransa'da Noel Pazarına Silahlı Saldırı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Güncelleme:

Fransa'nın Strasbourg kentinde Noel için kurulan pazar alanının yakınlarında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Fransa İçişleri Bakanlığı, ciddi bir güvenlik hadisesi yaşandığını belirterek, kent sakinlerinden evlerinde kalmalarını istedi.

Fransa'nın Strasbourg kentinde bulunan önemli meydanlarından biri olan Place Kleber'de kurulan Noel pazarına yakın bir bölgede kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı.

NOEL PAZARINA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ

Fransa'nın Strasbourg kentinde Noel için kurulan çarşı yakınlarında silahlı saldırı düzenlendi. Polis kaynakları, yaylım ateşi şeklinde gerçekleştiği ifade edilen saldırı sonucu iki kişinin hayatını kaybettiğini, on kişinin yaralandığını duyurdu.

Fransa'da Noel Pazarına Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

BÖLGEDE TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Fransa İçişleri Bakanlığı, ciddi bir güvenlik hadisesi yaşandığını belirterek, kent sakinlerinden evlerinde kalmalarını istedi. Güvenlik güçleri şehrin turistik meydanlarından Place Kleber'de yaşanan olayın ardından bölgeyi güvenlik çemberine aldı, tramvay seferleri durduruldu.

Fransa'da Noel Pazarına Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

AKILLARA DEAŞ'IN YAPTIĞI SALDIRILARI GETİRDİ

Noel için kurulan pazar alanı yakınlarında yaşanan silahlı saldırı akıllara DEAŞ'ın Fransa ve Avrupa'da daha önce gerçekleştirdiği saldırıları getirdi. Fransa'da daha önceki DEAŞ saldırılarında 200'den fazla kişi hayatını kaybetmişti.

Fransa'da Noel Pazarına Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Strasbourg Fransa 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

Barış:

Çekya cumhurbaşkanı miloş zeman haklı çıktı " müslüman göçmen istemiyoruz Fransanın hali ortada Çekya Fransa gibi olmayacak " demişti ve adam haklı çıktı. Zararın neresinden dönülürse kar Fransa tüm müslümanları artık sınırdışı etmeli kültür ve sanat için çok önemli bir medeniyet ve bu islam tarafından tehdit altında

99
0
yanıtYanıtla
FAUSTO:

Çağdaş medeni uygar Batı kadar başınıza taş düşsün yobaz sürüsü ne ilimde varsınız nede bilimde insanlığın nefreti üstünüzde

67
5
yanıtYanıtla
XXX:

Aynen ellerinden kan damlayan arabı takip ettiklerinden asla insan olamıyacaklardır

yanıt63
yanıt1
GUGUK:

BATININ BATIŞI HER GÜN YAKLAŞIYOR SİSTEMİN SONU BAŞLAMIŞTIR. . . İSLAMA GEBE BİR DÖNEM BİZDEKİ GAVUR AŞIKLARI BATI BATARSA NE YAPACAK . . BUDİZME HİNDUİZME DE YÖNELEMEZLER KALIN GELİR VAH ZAVALLILAR ABORJİNLERE ÖZENİRLER HERHAL. .

4
62
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

senin beynine kibrit suyu dökmüşler, yazık sana :))

yanıt35
yanıt1
İset:

Guguk yazdığın tek mantıklı şey rumuzun guguk bu kadar beyinsiz yazıya anca guguk ismi yakışır sen guguksun

yanıt0
yanıt0
Ispartalı:

Gündemi değiştirmek icin makron planlamış olabilir bu işleri.

25
5
yanıtYanıtla
kiki:

benimde aklımdan gecen ilk şey buydu

yanıt11
yanıt5
YORUM:

Benim ülkemde ve müslüman ülkelerde her gün yüzlerce masum siviller, haçlılar tarafından ölüdürüldüğü için bunlara gram üzülmüyorum. Madem onlar bizi sallamıyor biz de onları görmezden geliyoruz

12
15
yanıtYanıtla
TUDOR:

yahu bide arap sevici islam ülkelerini sorgulayın yıllardır terör bunlarda cinayetler bunlarda yolsuzluklar hırsızlıklar bunlarda müslüman müslüma nı yıllardır birbirini katlediyor bunlardan bir kere bahsetsene sorgulasana

13
11
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title