Haberler

Fransa'dan Tatile Gelen Dede, Torununun Odasında Yakaladığı Genci Öldürdü

Güncelleme:

Tatil için Fransa'dan Denizli'ye gelen 62 yaşındaki adam, 16 yaşındaki torunun odasında yakaladığı genci tüfekle vurarak öldürdü.

Tatil için Fransa'dan Denizli'ye gelen 62 yaşındaki adam, 16 yaşındaki torunun odasında yakaladığı genci tüfekle vurarak öldürdü.

Olay Çivril ilçesi Çıtak Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Ali Y. ailesi ile birlikte yaz tatilini geçirmek için memleketleri Çıtak Mahallesi'ne geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde yaşanan olayda, dede Mehmet Ali Y., sabah uyandığında torunu D.T.'nin bulunduğu odadan sesler geldiğini duydu.

TORUNUYLE BİRLİKTE OLAN GENCİ TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Odaya giren dede, torunu ile birlikte İsmet K.'yı gördü. Taraflar arasında çıkan tartışmanın ardından Mehmet Ali Y., evde bulunan av tüfeğiyle İsmet K.'ya ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar İsmet K'nin vücuduna isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan İsmet K. çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan İsmet K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

FRANSA'DAN TATİL İÇİN GELMİŞTİ

Olayın ardından Mehmet Ali Y., jandarma ekipleri tarafından cinayeti işlediği öne sürülen tüfekle birlikte gözaltına alındı. Gurbetçi Mehmet Ali Y.'nin, Fransa'da bir fabrikada işçi olarak çalıştığı ve her yaz memleketi Çıtak Mahallesi'ne geldiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (109)

karamanlı kenan:

dede sen içerideyken torununu önüne gelen düdükleyecek, noldu şimdi? kızın adını çıkarmış oldun, kız eğer seks yapmışsa artık vücut zamanı geldiği her an onu partner bulmaya itecek. . mahvettin ortalığı dede. , üzüldüm sana şimdi

87
114
yanıtYanıtla
İZZETTİN BAŞDAŞ:

Yani dede bu iğrençliği sineye çeksin, teres olsun. Doğrusu aşağı sakal yukarı bıyık. Yuh be dedeye bravo diyorum. İnşaallah ceza almaz. Bundan 20 yıl ve geriye doğru yılbaşlarında TRT''den anons yaoılırdı. Sn seyirciler eğer sarhoş olduysanız arayın Trafik Polisi gelip sizi evinize götürsün denirdi. Devlete bak. Aynı kafa sarhoşken araçla vatandaşa çarpıp öldürürse ya ceza almaz veya ölenin ailesini kandırmak için çok cüzi bir ceza verilir. Kanun yapıcılar, sizi kınıyorum ve size lanet olsun Sarhoşlar.

yanıt0
yanıt0
karamanlı kenan:

arkadaşlar ben olayı dedeyi veya kızı kınamıyorum. sadece bu durumun geleceği hakkında fikir belirttim. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu büyük yanlışlıklardan korusun. Amin.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazınxx:

zina serbest olunca haliyle bunlar normal artık

146
35
yanıtYanıtla
GER:

ÖYLE DEME KARDEŞİM ZİNA YASAL OLMASA SEN NASIL DOĞACAKTIN

yanıt0
yanıt0
hadiya:

namusuzluktamı serbest

yanıt0
yanıt0
ADALET:

zinayi serbest birakanlarin ALLAH BELALARINI VERSIN BUNLAR MÜSLÜMAN OLAMAZ MÜNAFIK OLUR OLSA OLSA

yanıt0
yanıt0
GEREKÇELİ:

Elimde tüfek avluda namus nöbetindeyim. . Son geldiğimiz nokta bu. .

90
21
yanıtYanıtla
YobazSavar:

Sen kimsin ki kimin namusunu kimden koruyosun.

yanıt0
yanıt0
ZERZUVATÇI:

sen kız torununu yada kızını ayni durumda görseydin demek ortalık süt liman olucakmış. . . . . . . . . . . . . buyur mikrofona hadi konuşş

yanıt0
yanıt0
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title