Haberler

Fransa'da PKK Yandaşları Serbest Bırakıldı

Fransa'da Gözaltına Alındıktan Sonra Tutuklu Yargılanmalarına Karar Verilen Bölücü Terör Örgütü PKK'nın 14 Mensubundan 8'inin, Bugün Avukatlarının Yaptığı İtiraz Sonucu Çıkartıldıkları İstinaf Mahkemesinde Serbest Bırakıldıkları Bildirildi.

Fransa'da gözaltına alındıktan sonra tutuklu yargılanmalarına karar verilen bölücü terör örgütü PKK'nın 14 mensubundan 8'inin, bugün avukatlarının yaptığı itiraz sonucu çıkartıldıkları istinaf mahkemesinde serbest bırakıldıkları bildirildi.

Aralarında Rıza Altun ve Nedim Seven gibi bölücü örgütün Avrupa'daki elebaşılarının da bulunduğu teröristler, tutuksuz yargılanacak. Gözaltındaki diğer 8 teröristin, yine avukatların itirazı üzerine salı günü mahkemeye çıkacakları bildirildi.

Bölücü terör örgütü mensuplarının Fransız avukatları, sorgu hakiminin daha önce aldığı tutuklu yargılama kararına geçen hafta itiraz etmişlerdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title