Haberler

Fransa Bu Haberi Konuşuyor

FRANSIZ İNTERNET SİTELERİ, SARKOZY VE CARLA'NIN 10 OCAK'TA NİKAH KIYDIĞINI ÖNE SÜRDÜ.

Fransa gündeminin bir numaralı maddesi haline gelen Nicolas Sarkozy, eski karısı Cecilia ve yeni sevgilisi Carla Bruni arasındaki aşk üçgeni sürpriz bir sonla çözülmüşe benziyor. Cecilia, Nicolas Sarkozy'den boşandıktan sonra Londra'ya taşınarak eski sevgilisi Richard Attias ile tekrar görüşmeye başladı. Sarkozy'nin adı ise farklı kadınlarla anılıyordu. Ama Sarkozy basının karşısına İtalyan şarkıcı Carla Bruni ile çıktı. İkili basında geniş yer bulan bir ilişkiye başladı. Hatta birlikte Mısır ve Ürdün'de tatil de yaptılar.

Cecilia'ya nispet yaptı

Aynı günlerde Sarkozy, daha önce defalarca "hayatımın aşkı" dediği eski karısı Cecilia'nın Attias ile evlenmeye karar verdiği haberini aldı. Cumhurbaşkanın yakınlarına göre "altta kalmamak" için o da Bruni'ye evlenme teklif etti. Bir iddiaya göre Bruni'nin hamile kalması da evlilik planlarını hızlandırdı. Herkes ikilinin ne zaman evleneceğini tartışırken dün Fransız internet sitelerine bir haber düştü. Sarkozy'nin oğlu Pierre'e dayandırılan habere göre Sarkozy ve Bruni 10 Ocak perşembe akşamı, Paris'in 16'ncı bölge belediyesinde evlendi. Hükümetten ismini vermek istemeyen üst düzey bir yetkili haberi doğruladı. Elysee Sarayı ise şimdilik evlilikle ilgili bir açıklama yapmadı.

'Richard hayatımın erkeği ben de onun kadınıyım'

Eski First Leydi Cecilia, 2005 yılında Sarkozy'den ayrılıp reklamcı sevgilisi Richard Attias'la New York'a gitti ve 6 ay kadar orada yaşadı. Sarkozy cumhurbaşkanlığına aday olduğunda Cecilia'yı dönmeye ikna etti. Ancak Cecilia, Attias'tan uzak kalmaya çok dayanamadı ve boşandı. Anna Button tarafından yazılan biyografisine göre 50 yaşındaki Cecilia, "Richard hayatımın erkeği, ben de onunu hayatının kadınıyım" diyor.

'EVLENİRSEK SONRADAN ÖĞRENİRSİNİZ' DEMİŞTİ

Nicolas Sarkozy ve Carla Bruni arasındaki evlilik dedikoduları yayılmaya başladığında çiftin şubat ayında evleneceği söyleniyordu. Cumhurbaşkanı ise bu konuyla ilgili sorulara "Evlenirsek siz bundan çok sonra haberdar olursunuz" yanıtını vermekle yetinmişti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title