Haberler

Fransa Açık'ta Finale Yağmur Engeli

Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde Sırp Novak Djokoviç ve İspanyol Rafael Nadal arasında oynanan final maçı yağmur nedeniyle yarına ertelendi.

Turnuva yetkilileri, yağış nedeniyle iki kez ara verilen maçın devam etmesinin mümkün olmadığını ve karşılaşmaya yarın TSİ 14.00'te kaldığı yerden devam edileceğini söyledi.

Karşılaşmaya ara verildiği sırada Nadal, setlerde 2-1 üstün durumdaydı. 4. sette ise Djokoviç'in 2-1 üstünlüğü bulunuyordu.

Maça iyi başlayan Nadal, 2 kez rakibinin servisini kırarak 3-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra daha iyi bir oyun ortaya koyan Djokoviç de rakibinin servisini 2 kez kırarak durumu 3-3'e getirdi. Nadal, rakibinin servisini tekrar kırdı ve bu seti 6-4 kazanmayı başardı.

Nadal 2. sette 5-3 öne geçti ve bu sırada yağmur nedeniyle müsabakaya ara verildi. 34 dakika süren aranın ardından Nadal 2. seti de 6-3 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti.

3. sette çok iyi bir oyun ortaya koyan Djokoviç, bu sette servisini 1 kez kırdırmasına rağmen rakibinin servisini 3 kez kırdı ve seti 6-2 kazanarak durumu 2-1'e getirdi.

Djokoviç 4. sete de iyi başladı ve rakibinin servisini kırarak 2-0 öne geçti. Sette durum 2-1 Djokoviç lehineyken yağmur nedeniyle karşılaşmaya 2. kez ara verildi ve bu aranın ardından maç yarına ertelendi.

Fransa Açık'ta daha önce son olarak 1973'te Ilie Nastase ve Niki Pilic arasındaki final maçı ertelenmişti.

Muhabir: Okan Yardımcı / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title