Haberler

FOX TV'nin Yeni Dizisi 'Adı: Zehra' İlk Bölümünden Reytinglerde Hüsrana Uğradı

Güncelleme:

FOX TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'Adı: Zehra' reyting yarışında ilk 3'e bile giremedi. Yeni dizi ilk bölümünde hüsrana uğradı.

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Adı: Zehra ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi, reytinglerde 8. sıraya yerleşerek büyük bir hüsrana uğradı.

SURVİVOR BİRİNCİ OLDU

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor, reytinglerde birinci sıraya yerleşti. Reyting sıralamasında ikinci Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin olurken Survivor'ın özeti 3. oldu. Yeni dizi Adı: Zehra ise 8. sırada yer alabildi.

İşte reyting listesi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

kızılbaş:

işte nur topu gibi bir dizimiz daha oldu, gülizar derken şimdide zehra oldu yarın birgünde kezban olur, ve kezbanıda seriye bağlarlar bu böyle sürer gider.

15
4
yanıtYanıtla
ramazan öz:

şidet kan göz yaşı dizileri ni izlemem insan piskopat oluyor yaşasın sevgi,

13
4
yanıtYanıtla
xxxx:

o zaman yeni gelini izle bol kahkaha dolu

yanıt0
yanıt0
burus:

Acun sizden daha müslüman yahu diye hizmet etmez senin gibiler yorum yapar sonra yahudi malzemeleri kullanırsınız asıl yahudilere hizmeti siz yaparsiniz

2
14
yanıtYanıtla
süleyman şahin:

bu kadar paragöz bi sektör yok para kazanma uğruna oyuncuları şebeğe çeviriyolar

9
5
yanıtYanıtla
pervin uysal:

Kadrosu çok güzel biraz sabretmek lazım ama damar şarkılar çalmaktan LÜTFEN vazgeçsinler, çok saçma oluyor

9
2
yanıtYanıtla
Murat KOÇ:

Bu sonuçlar yüzde yüz yanlış ve kasti. Kalk Gidelim dizisinin üstünde reyting yapan yoktur. Son yılların en güzel aile ve komedi dizi. Yapımcılarına, oyuncularına ve TRT''ye teşekkür ediyorum.

7
2
yanıtYanıtla
ramazan öz:

fox haber epsinden iyi dogru izliyoruz.

1
7
yanıtYanıtla
mumi:

süper dizi 2. bölümde izleyici kitlesi artacaktır kesin konu süper

7
0
yanıtYanıtla
Şebnem yorulmaz:

Zehra ilk bölümden çok sevdik biz çok güzel başarılı bi dizi reyting fazlasıyla hakkı

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title