Haberler

Fotoğraflarla Game Of Thrones Final Bölümü!

HBO için oldukça zor günler yaşatan, günümüzün en popüler dizilerinden olan Game of Thrones sezon finaliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

HBO için oldukça zor günler yaşatan, günümüzün en popüler dizilerinden olan Game of Thrones sezon finaliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Birçok sızıntı yaşanan 7. Sezonu Game of Thrones, tarihinin en uzun bölümüyle kapatacak.

En uzun Game of Thrones bölümü fotoğraflarla karşımızda!

Dizinin artık finaline yaklaşılmasından dolayı olayların hızlandırıldığı ve bağlanmaya çalışıldığı gözlerden kaçmıyor. Bu bağlamda dizi birçok eleştiri alsa da tansiyonun hiç düşmediği efsanevi bir sezon izliyoruz, bu kesin.

The Dragon and the Wolf ismiyle ekranlarımıza gelecek olan 7. Sezon final bölümünün merkezinde bölümün isminden anlaşıldığı kadarıyla Jon Snow ve Daenerys Targaryen"ın yer alması bekleniyor.

Keza diziye ilham kaynağı olan kitabın adının da "Buz ve Ateşin Şarkısı" olduğunu düşünürsek bu durum pek sürpriz gibi gözükmüyor.

Fotoğraflara baktığımızda ise Cersei Lannister ile Jaime Lannister"i Dragonpit"te yargımalama yaparken görüyoruz. İki kraliçeyi kuzeydeki gerçek savaş için ikna etmeye çalışan Jon Snow, Cersei karşısında oldukça zorlanacak gibi gözüküyor.

7. sezonun en heyecanlı ve en uzun bölümü olacağı ön görülen neredeyse 1,5 saat sürecek olan sezon finali, Amerika"da Pazar gecesi yayınlanacak.

Yayınlanan fotoğrafları görmek için lütfen diğer sayfalara geçiniz.

{pagebreak

{pagebreak

{pagebreak

{pagebreak

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Game of Thrones Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title