Haberler

Fotoğraf Çektirmek İçin Pamukkale'ye Geliyorlar

Fotoğraf çektirmek için Pamukkale'ye geliyorlar Pamukkale sosyal medyada zirvede Milyonlarca takipçisi olan sanatçılar Pamukkale'de fotoğraf çektiriyorDENİZLİ - Ziyaretçi sayısı her geçen gün artan Pamukkale, sosyal medyada da popüler oldu.

Fotoğraf çektirmek için Pamukkale'ye geliyorlar

Pamukkale sosyal medyada zirvede

Milyonlarca takipçisi olan sanatçılar Pamukkale'de fotoğraf çektiriyor

DENİZLİ - Ziyaretçi sayısı her geçen gün artan Pamukkale, sosyal medyada da popüler oldu. Özellikle milyonlarca takipçisi olan yabancı turistler, fotoğraf çekmek için Pamukkale'ye geliyor. Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflar yüz binlerce beğeni alan ziyaretçiler, bölgenin gönüllü tanıtım elçiliğini yapıyor.

Denizli'de bulunan ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü Dünya Kültür Mirasına dahil olarak dünyanın sayılı turizm cazibe merkezi unvanını alan Pamukkale travertenleri, kültürel ve tarihi güzellikleriyle ziyaretçi çekmesinin yanı sıra, doğal güzellikleriyle de ziyaretçilerin uğrak yeri oldu. Yerli ve yabancı birçok fotoğrafçı, son yıllarda popüler hale gelen sosyal medyada fotoğrafları paylaşmak için Pamukkale'nin yolunu tutuyor. Aralarında milyonlarca takipçisi olan ünlü sanatçıların da bulunduğu ziyaretçilerin fotoğrafları sosyal medya hesaplarında yüz binlerce beğeni alırken, paylaşımlar Pamukkale'nin tanıtımına da ciddi katkı sağlıyor. Ziyaretçiler, fotoğraf çektirmek için geldikleri Pamukkale'nin gönüllü tanıtım elçiliğini yapıyor. Ziyaretçi sayısı her geçen gün artan Pamukkale, sosyal medyada da adından söz ettiriyor.

"Onlar tatilden, biz de tanıtımdan mutlu oluyoruz"

Dünyada yepyeni bir trend olduğunu aktaran Denizli Turistik Otelciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, insanların dünyanın en özellikli yerlerine giderek resim çektirmek istediklerini söyledi. İnsanların çekilen resimleri özellikle sosyal medya hesaplarında paylaşarak takipçi kazanmaya çalıştıklarını belirten Şen, bu durumun çok büyük bir turizm hareketi oluşturduğunu kaydetti. Şen, bu anlamda ülkemizde en çok ilgi gören noktalardan bir tanesinin de Denizli Pamukkale travertenleri ve Hierapolis Antik Kenti olduğunu ifade ederek, "Yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz özellikle Pamukkale ve Kapadokya'da çektirmiş oldukları resimleri kendi sayfalarında paylaşarak ziyaretçilerin de gelmesini sağlıyorlar. Ziyaretçilerimiz bu bölgelerde çok iyi resimler çektirerek paylaşıyorlar. Onlar o tatilden mutlu oluyorlar paylaştıkları resimlerle de onlarca yeni ziyaretçiyi bölgemizde ağırlamaya başlıyoruz. Bir nevi bizim tanıtımımıza da elçi oluyorlar. Bundan sonra da bu hareketin devam edeceğine, özellikle insanların paylaştığı resimlerle ülke ekonomi ve turizmlerine katkı vermesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sosyal Medya Pamukkale Denizli Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title