Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Yürek dağlayan kare: Enkazda asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini böyle kurtardı

Suriye Eriha bölgesindeki bombardımanın ardından yıkılan bir evde baba ve üç çocuğunun hayatta kalma mücadelesi yürek dağladı.

26.07.2019 11:05
1

Yürek dağlayan kare: Enkazda asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini böyle kurtardı - Resim 1

Suriye'nin İdlib kentindeki Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne dün Esad güçleri ve Rusya'ya ait uçaklar tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında 17 sivil hayatını kaybetti. SY24 muhabiri Beşar Şeyh tarafından çekilen görüntüde, saldırı sonrası yıkılan parçaların arasında kalan üç çocuğuna bakan bir babanın feryadı ve 5 yaşındaki kız çocuğunun, bombardıman sonrası, enkazda bir moloza asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini kurtarmak için canını tehlikeye attığı görülüyor.

2

Yürek dağlayan kare: Enkazda asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini böyle kurtardı - Resim 2

5 yaşında olduğu tahmin edilen kız çocuğu, düşmekte olan bir yaşından küçük kardeşini düşmekten kurtarmak için elbisesinin takıldığı parçayı tutmaya çalışıyor. Bu sırada diğer erkek kardeşinin de beton parçaların arasında olduğu görülüyor.

3

Yürek dağlayan kare: Enkazda asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini böyle kurtardı - Resim 3

Kız çocuğu büyük bir cesaretle enkazda sıkışan kardeşini tutup kurtarıyor. Ama kızın minik bedeni aldığı darbelere daha fazla dayanamadı ve küçük kardeşi ellerinin arasından kayıp aşağıya düştü. O sırada babası Amjad el Abdullah nefes nefese yıkıntıların arasında evlatlarına ulaşmaya çalışıyordu.

4

Yürek dağlayan kare: Enkazda asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini böyle kurtardı - Resim 4

Toz ve dumanın içinde nefes alamayan baba Abdullah çaresizce çığlık atıyordu. Yardıma koşanlar adamın yanına kadar çıktı. Aşağıdaki görevliler de yaralı halde bulunan bebeğe ilk müdahale yapıyordu. Ablasının durumu iyi değildi. Kardeşini korumak için elinden geleni yapmıştı ama aldığı yaralar çok ağırdı.

5

Yürek dağlayan kare: Enkazda asılı kalan 1 yaşındaki kardeşini böyle kurtardı - Resim 5

Küçücük bedeni, kocaman yüreğiyle 7 aylık kardeşini kurtarmak için her şeyini ortaya koyan ablası hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

500

Yorumlar (77)

polis:

Bu kare sonrası yaşayan her insan suçludur :

60
0
yanıtYanıtla
NEVİN:

“Beyaz Miğferiler” veya “Beyaz Baretliler” ya da bir kısım uluslar arası bağımsız örgütlerin “ölüm tüccarları” adını verdikleri sözde insani gruplar Suriye ve halkına karşı düşman güçlerin destek ve yönlendirmeleriyle çalışan bir yalan ve komplo makinesidir sadece. ajitasyon videoları çeker yalan gündemler oluştururlar. bununla alakalı bir kaç belgesel izleyin derim. İngiliz BBC kanalının logosunun da yer aldığı ve sinema filmi çeker gibi hazırlanan görüntülerin gerçeği internette var.

12
22
yanıtYanıtla
İzmir:

Suriyelileri sevmeyebilirsin bende pek haz etmem ama bu manzara yalan değil bugune kadar olan şeyler yalan değil kesinlikle böyle düşünüyorsan malsın.

yanıt7
yanıt2
musa:

boş boş yazıyon diyenler araştırmadan konuşmayın medya yalanlarına bakın.

yanıt7
yanıt3
BUSE:

BİR ANNE OLARAK İÇİM PARÇALANDI ŞÜKÜR Kİ KURTULMUŞLAR

33
1
yanıtYanıtla
hanzo:

nasıl anne oldunuz anlatsanıza bize

yanıt1
yanıt3
selma gümüş:

82 milyonluk türkiye halkına çok işi düşüyor onlar canlarıyla imtihandalar bizde ekmeğimizi paylaşmakla suriye halkı imtihandayız ..suriyeliler gitsin diyenler idlipteki katliamı izlemiyor herhalde....

13
11
yanıtYanıtla
BJK:

OSMANLI İNGİLİZLERE BATIYA KARŞI SAVAŞIRKEN SURİYE NİN NE YAPTIĞINI BİLİYOR MUSUN BAĞIMSIZLIĞINI İLAN EDİP DE OSMANLIYA SIRTINI DÖNDÜ

yanıt3
yanıt1
HIHI:

GİTSİNLER KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ KENDİLERİ BAŞLATTI İÇ SAVAŞI BURADA BİZDE SİLAHLA TAYYİBE AYAKLANIP SAVAŞ ÇIKARIRSAK SONUÇLARINA KATLANIRIZ. ÇOCUK OYUNCAĞI MI BU. SONUÇLARINI DÜŞÜNEMEDİLER Mİ YANİ. MADEM SAVAŞ BAŞLATTILAR YA SAVAŞACAKLAR YA SAVAŞACAKLAR. SAVAŞTA İYİ Kİ ÇIKMIŞ DİYENLER VAR ARALARINDA YOKSA BAŞKA YERE GİDEMEZLERDİ YANİ. YOKSA ANTALYADA RAKI BALIK EŞLİĞİNDE SAHİLLERİ GASP EDEMEZLERDİ.

yanıt2
yanıt2
XC:

BİZENE LAN AMERIKAYA TOPRAKLARINI SATARKEN DUSUNECEKLERDI

yanıt0
yanıt0
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title