Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı

İtalyan model, moda tasarımcısı ve blogger Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı. Tümör için bıçak altına yatan ünlü şarkıcı hasta yatağından paylaşım yaptı.

25.03.2022 14:02
1

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 1

Gerçek adı Federico Leonardo Lucia olan 33 yaşındaki Fedez, pankreasında bulunan bir tümör nedeniyle altı saat süren bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

2

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 2

Instagram sayfasında hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Fedez olup biteni şöyle anlattı: "Geçen hafta pankreasımda nadir görülen bir tümör olduğunu öğrendim."

3

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 3

"Bu tümör zamanında alınmazsa hoş olmayan durumlarla karşılaşabileceğim söylendi. Bunun üzerine hem pankreasın bir kısmı hem de tümör altı saat süren bir operasyonla alındı."

4

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 4

Fedez geçirdiği operasyondan iki gün sonra, kendini iyi hissettiğini ve evine, çocuklarına kavuşmak için sabırsızlandığını belirtti. Şarkıcı, iyileşmesinin zaman alacağını da satırlarına ekledi.

5

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 5

Fedez, operasyonu sırasında ve sonrasında kendisine yardımcı olan bütün doktorlara, cerrahlara ve sağlık personeline teşekkür etti. Şarkıcı paylaşımını eşi Chiara Ferragni'ye hitaben 'Seni seviyorum' diyerek bitirdi.

6

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 6

Fedez ile evliliğinden iki çocuk annesi olan Chiara Ferragni de kendi Instagram sayfasında yaşadıklarını anlattı. Fedez'in operasyonundan bir gün önce çekildiğini belirttiği bir fotoğraf paylaştı Ferragni, başta her şeyden korktuklarını ifade etti. "Her şeyden korktuk, hastalıktan, operasyondan, iyileşme sürecinden, hayatımızdan ve ailemizin geleceğinden" diye yazdı.

7

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 7

8

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 8

9

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 9

10

Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı - Resim 10

500

Yorumlar (1)

Bozkurt :

Türlerinin içinde en tehlikeli olanı. Çok genç. Üstelik baba. Ömür biçmek Allah'ın işi. Maalesef metastas riski çok yüksek. Yakınlarımdan biliyorum. Dört yılını bitiren olmadı.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title