Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Tıp Dünyasındaki Tuhaf Olaylar, Duyanları Hayrete Düşürüyor!

Doktorların hayretler içerisinde kaldığı, çoğunun gizeminin hala çözülemediği tuhaf olaylar karşısında şaşırmamak elde değil!

29.12.2018 14:33
1

118 GÜN KALPSİZ YAŞADI

118 GÜN KALPSİZ YAŞADI - Resim 1

Kalp genleşmesi teşhisi konulan Amerikalı D'zhana Simmons'a yeni bir kalp takıldı ancak genç kadının bedeni bu yeni kalbi reddetti. Yaklaşık 4 ay boyunca yeni bir kalp bekleyen ve bu süreçte kalpsiz yaşamaya çalışan Simmons, suni kan pompalama cihazı ile hayata tutunmaya çalıştı. Yeni bir kalp bulunmasının ardından 118 günlük zor süreç sona erdi ve genç kadın sağlığına kavuştu.

2

232 TANE DİŞ ÇEKİLDİ

232 TANE DİŞ ÇEKİLDİ - Resim 2

Hindistan'da doktorlar inanılmaz bir dünya rekoruna şahit oldular. Yüzünün sağ tarafı şiştiği için hastaneye giden 17 yaşındaki Ashique Gavai'nin, azı dişindeki büyümeyi gören doktorlar hayret içerisinde kaldı. 7 saat süren bir operasyonun ardından, Gavai'nin çenesinden, boyu 2-3 cm olan 232 adet küçük diş çıkarıldı.

3

DOKTORLAR, KAN GRUBUNU ÖĞRENEMEDİ

DOKTORLAR, KAN GRUBUNU ÖĞRENEMEDİ - Resim 3

Kalp hastası olduğu için 'bypass' olması gereken 65 yaşındaki Şükran Karaman, kan grubu belirlenemediği için gerekli operasyonu geçiremiyordu. Doktorların tüm çabalarına rağmen, yaşlı kadının kan grubunun pozitif mi yoksa negatif mi olduğu belirlenemedi. Doktorlar, kan grubunu öğrenmenin bir yolunu bulamayınca, çareyi Şükran Karaman'dan aldıkları bir miktar kanı ona geri vererek ameliyat etmekte buldular. Başarılı bir ameliyat geçiren Karaman'ın kan grubu hala bilinmiyor.

4

Tıp Dünyasındaki Tuhaf Olaylar, Duyanları Hayrete Düşürüyor! - Resim 4

1955 yılında doğum için hastaneye giden Fas'lı Zahra Ebutalib, doğum yapan bir kadının ölmek üzere olduğunu gördü. Gördükleri karşısında korku içinde kalan Ebutalib, doğum yapmaktan vazgeçti ve bebeğin doğmaması gerektiğine, içinde uyuduğuna kendini inandırdı. İlerleyen zamanlarda doğum sancıları çeken Zahra, bunları görmezden gelerek ısrarla doğum yapmadı. Bir süre sonra bebek hareket etmeyi kesti ve Zahra'nın sancıları dindi.

5

Tıp Dünyasındaki Tuhaf Olaylar, Duyanları Hayrete Düşürüyor! - Resim 5

500

Yorumlar (26)

mekteb-i tıbbiye:

Hiç güleceğim yoktu. Kros için alınan kanı geri vücuda verip ameliyat etmişler. Böyle komiklikleri masal ve din kitaplarında bile okumadım.

9
41
yanıtYanıtla
...........:

Böyle komiklikleri masal ve din kitaplarında bile okumadım.derken ne okuyorsun veya nerenle okuyorsun

yanıt6
yanıt0
OT:

YÜRÜ LAN

yanıt3
yanıt0
volkan:

la geçin bu haberi 46 yıl karnında saklasa şimdiye 46 kere ölmüştü boş haber

31
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bir bebeğin karnında ölü olarak kalması anneyi 24 saat içinde zehirler. yalan haber . . Ayrıca kendini ameliyat eden doktor içini nasıl görüpte etmiş,dikmiş..eldivende yok.. buda yalan tabi... insanları kandırmayın

22
4
yanıtYanıtla
zamansız yolcu:

diğerlerini bilmem ama kendini ameliyat eden doktor gerçek.

19
0
yanıtYanıtla
mühendis:

teyze allah aşkına doğum yapmaktan korkuyon niye çocuk yapıyon gözünü sevdiğim

12
1
yanıtYanıtla
saenes:

kadın onun bilinçinde mi bakalım.

yanıt2
yanıt0
takavit:

yalancinin ebesi ölsünmü cahiliz dediysek bakirköylügüz demedik

12
0
yanıtYanıtla
turkish general surgeon:

15 yıllık genel cerrahi uzmanıyım..ekartör alanı açmak için kullanılan alet olmadan ki onu başka bir el yardımıyla çekmek lazım ..yapmanın imkanı yoktur..bazen 3 kişi zor yapıyoruz..yeteneksizlik olarak düşünmeyin..imkansız..böylece dolaşıp durmasın internette bu geyik..

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title