Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Siyasiler Sandık Başında

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye genelinde oy verme işlemi bitti. Cumhurbaşkanı adayları ve siyasiler de oylarını kullanmak için sandığa gitti.

24.06.2018 16:36
1

Recep Tayyip Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan - Resim 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

2

Siyasiler Sandık Başında - Resim 2

3

Siyasiler Sandık Başında - Resim 3

4

Siyasiler Sandık Başında - Resim 4

5

Siyasiler Sandık Başında - Resim 5

6

Siyasiler Sandık Başında - Resim 6

7

Muharrem İnce

Muharrem İnce - Resim 7

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce (sağda), Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Yalova merkezdeki Saffet Çam İlk ve Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

8

Siyasiler Sandık Başında - Resim 8

9

Siyasiler Sandık Başında - Resim 9

10

Siyasiler Sandık Başında - Resim 10

11

Siyasiler Sandık Başında - Resim 11

12

Siyasiler Sandık Başında - Resim 12

13

Siyasiler Sandık Başında - Resim 13

14

Meral Akşener

Meral Akşener - Resim 14

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için, Beylerbeyi Sabancı İlköğretim Okulu 2119 nolu sandıkta oyunu kullandı.

15

Siyasiler Sandık Başında - Resim 15

16

Siyasiler Sandık Başında - Resim 16

17

Siyasiler Sandık Başında - Resim 17

18

Siyasiler Sandık Başında - Resim 18

19

Siyasiler Sandık Başında - Resim 19

20

Siyasiler Sandık Başında - Resim 20

21

Siyasiler Sandık Başında - Resim 21

22

Siyasiler Sandık Başında - Resim 22

23

Selahattin Demirtaş

Selahattin Demirtaş - Resim 23

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ile HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, oylarını cezaevine getirilen 164 tutuklunun seçmen olarak kayıtlı olduğu 9902 numaralı sandıkta kullandı. Demirtaş, oyunu kullandıktan sonra, sosyal medya hesabından Abdullah Zeydan ile birlikte olan fotoğrafın paylaşarak, "Biz de oyumuzu, cezaevinde kullandık. Herkesin sandığa giderek ülkenin geleceği için, tercihini demokrasiden yana kullanmasını diliyorum. Sonuçların çok güzel olacağına inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi

24

Temel Karamollaoğlu

Temel Karamollaoğlu - Resim 24

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ve eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu, Ankara'daki Çankaya Lisesi'nde oy verme işlemini tamamladı. Karamollaoğlu çifti, 1067 numaralı sandıkta Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullandı. Eşiyle birlikte sandığa oylarını atan Karamollaoğlu, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

25

Siyasiler Sandık Başında - Resim 25

26

Siyasiler Sandık Başında - Resim 26

27

Siyasiler Sandık Başında - Resim 27

28

Siyasiler Sandık Başında - Resim 28

29

Siyasiler Sandık Başında - Resim 29

30

Doğu Perinçek

Doğu Perinçek - Resim 30

Cumhurbaşkanı adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek eşi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek ile birlikte oyunu kullandı

31

Siyasiler Sandık Başında - Resim 31

32

Siyasiler Sandık Başında - Resim 32

33

Siyasiler Sandık Başında - Resim 33

34

Kemal Kılıçdaroğlu

Kemal Kılıçdaroğlu - Resim 34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara'da oyunu kullandı.

35

Binali Yıldırım

Binali Yıldırım - Resim 35

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İzmir Bahar Yıldırım İlkokulu'nda 2354 nolu sandıkta kullandı.

36

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli - Resim 36

Türkiye, Cumhurbaşkanını ve 27. dönem parlamentosunu belirlemek üzere sandık başına gitti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anıttepe Ortaokulu'ndaki 1297 no'lu sandıkta oyunu kullandı.

37

Tansu Çiller

Tansu Çiller - Resim 37

Eski başbakanlardan Tansu Çiller ve eşi Özer Uçuran Çiller, oyunu Sarıyer'deki Yeniköy İlkokulu'nda kullandı. Saat 12.00 sıralarında okula gelen Tansu Çiller oyunu kullandı. Sandığa zarfı attıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Çiller, "Bugün adeta bir bayram havası içerisinde seçim şöleni havasında herkes huzurla sandıklara gidiyor. Bu çok güzel bir şey demokrasimiz, demokrasi kültürümüz açısından güzel bir örnek hayırlı bir resim. Sonuçların ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

38

Mustafa Destici

Mustafa Destici - Resim 38

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Mustafa Destici, Keçiören'in Etlik Mahallesi'nde bulunan Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'ne eşi Şükriye Destici ve kızı Özgül Hilal ile geldi. 3203 numaralı sandıkta oyunu kullanan Destici, sandık görevlileri ve seçmenlerle bir süre sohbet etti. Destici, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

39

Mahir Ünal

Mahir Ünal - Resim 39

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti milletvekili adayları Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal ile geldiği Doğukent Mahallesi'ndeki Yaşar Gölcü İlkokulundaki 2072 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

40

Abdulhamit Gül

Abdulhamit Gül - Resim 40

Adalet Bakanı ve Gaziantep 1. Sıra milletvekili adayı Abdulhamit Gül eşi ve çocuklarıyla beraber Hasan Celal Güzel İlkokulunda oyunu kullandı.

41

İsmet Yılmaz

İsmet Yılmaz - Resim 41

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Sivas Ahmet Türkseven İlk-Ortaokulu'nda 2116 nolu sandıkta kullandı.

42

Vasip Şahin

Vasip Şahin - Resim 42

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için oyunu Florya'da Aybars Ak Ortaokulu'nda kullandı.

43

Fikri Işık

Fikri Işık - Resim 43

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve eşi Nigar Işık, oylarını Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kullandı

44

Bekir Bozdağ

Bekir Bozdağ - Resim 44

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Yeşilyurt İlkokulu 1079 numaralı sandıkta oy kullandı.

45

Veysel Eroğlu

Veysel Eroğlu - Resim 45

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için oyunu kullanmak amacıyla, memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki Kurtuluş İlkokuluna geldi.

46

İsmail Kahraman

İsmail Kahraman - Resim 46

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullandı.

47

Mevlüt Uysal

Mevlüt Uysal - Resim 47

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için oyunu Başakşehir 5. Etap'taki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda kullandı.

48

Mehdi Eker

Mehdi Eker - Resim 48

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekilliği seçiminde oyunu memleketi Rize'de kullandı.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bizi Takip Edin!
Haberler.com Facebook Sayfası
Haberler.com Twitter Sayfası
Haberler.com Instagram Sayfası
title