Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Siyam ikizlerinin sınav heyecanı! İşte YKS'de yaşananlar

Bugün tüm Türkiye'de, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca düzenlenen YKS heyecanı yaşandı. Sınava yetişemeyip gözyaşlarına boğulan da oldu, heyecandan bayılanlar da. En dikkat çeken ise sınava giren siyam ikizleri oldu. İşte siyam ikizlerinin sınav heyecanı...

15.06.2019 13:11
1

Siyam ikizlerinin sınav heyecanı! İşte YKS'de yaşananlar - Resim 1

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan siyam ikizleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girmenin heyecanını yaşadı. İlçeye bağlı Kırmakaya Mahallesi'nde oturan Hatice ve Yunus Tanrıkulu çiftinin çocukları 18 yaşındaki siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşler, dedeleri Abdullah Tanrıkulu ile sınava girecekleri merkez Onikişubat ilçesindeki Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi.

2

Siyam ikizlerinin sınav heyecanı! İşte YKS'de yaşananlar - Resim 2

Burada bir süre görevlilerle sohbet eden kardeşler, sınav giriş belgeleri ve kimlikleri kontrol edildikten sonra salona alındı.

3

Siyam ikizlerinin sınav heyecanı! İşte YKS'de yaşananlar - Resim 3

Ayşe Tanrıkulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayallerindeki okulu okumak için sınav gireceklerini belirtti. Yıl boyunca, başarılı olabilmek için çok çalıştıklarını dile getiren Tanrıkulu, "İlk sınavımız çok mutluyuz. Birlikte sınava giriyoruz. İnşallah kazanırız. Çok heyecanlıyız. İnşallah sınava heyecanımız geçer. İlahiyat okumak istiyoruz. Öğretmenlik de yazmayı düşünüyoruz. Bütün öğrencilere başarılar dileriz. Allah emeklerini boşa çıkartmasın." dedi.

4

Siyam ikizlerinin sınav heyecanı! İşte YKS'de yaşananlar - Resim 4

Sema Tanrıkulu ise Türkiye'de sınava giren tek siyam ikizleri olduklarını belirterek bütün öğrencilere başarılar diledi.

500

Yorumlar (9)

Abdullah Arıkan:

Yüzlerinden gülücükler saçılıyor. Maşallah bu kadar mı sevimli olurlar. Başarılar diliyorum kardeşlerime...

31
0
yanıtYanıtla
ercan can:

başarılar ikizler

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne yani bri kazanamazsa öbürü kazanırsa ne olacak

13
6
yanıtYanıtla
LUTENES:

ALLAHIM HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ SEN NE BÜYÜKSÜN AFFET BİZİ YARABBİ BU ŞÜKÜRSÜZLÜĞÜMÜZ YÜZÜNDEN BİZİ HELAK ETME AFFET YARABBİ :

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah’ım bu temiz kalpli ikizlere yardımını esirgeme ve onlara sağlık mutluluk yüce rabbimden diliyorum

9
0
yanıtYanıtla
yücel:

iyide birisi ankarayı birisi istanbulu kazandı nolacak

0
7
yanıtYanıtla
english teacher:

onlar için aynı okula gitme zorunluluğu var

yanıt9
yanıt0
tarık01:

Rabbim gönlünüze göre versin İnşAllah

5
0
yanıtYanıtla
Hakki:

İkiz kardeslerimize devletin her türlü kolaylığı kesinlikle sağlamalı. Bu ülkede sağlığı yerinde bütün organları yerinde olan insanlara torpil yapiliyor da bu hanım kızlarımıza neden yapılmasın onlar sadece ailesine değil müslüman Türk milletine Allah ın bir lutfudur. Devlet ve milletce sahip çıkmalıyız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title