Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

"Hastayım" diyerek iş yerinden izin alıp maça giden kadın, taraftar ekranında patronuna yakalandı

İngiltere'de hastalık bahanesiyle işten izin alıp İngiltere-Danimarka maçına giden 37 yaşındaki kadın, gol sonrası taraftar ekranına yansıyınca işinden kovuldu.

09.07.2021 14:44
1

İngiltere'de dijital içerik prodüktörü olarak çalışan Nina Farooqi isimli kadın, çalıştığı iş yerinden hasta olduğu için izin aldı. Hasta numarası yapıp işe giymeyen kadın İngiltere ve Danimarka arasında oynanan yarı final maçını izlemek için arkadaşı ile Wembley stadına gitti.

2

Uzatmalarda Harry Kane'nin attığı gol sonrası arkadaşı ile beraber taraftarın sevinçlerini ekrana getiren kamera tarafından görüntülenince, o sırada maçı izleyen patronları Nina'yı ekranda gördü.

3

Maçı izlemek için hasta numarası yapan Nina'yı ertesi gün yöneticileri arayıp işten kovulduğunu söyledi.

4

İşten kovulduktan sonra The Telegraph gazetisine konuşan 37 yaşındaki Nina, futbolun hayatı olduğunu ve hala İngiltere'nin finale çıkmasının sevincini yaşadığını fakat işini kaybettiği için de biraz üzgün olduğunu söyledi.

5

İşini kaybettiği için az bir pişmanlık yaşadığını ve maça gitmeseydi çok daha büyük bir pişmanlık yaşayacağını söyleyen Nina, ne olursa olsun aynı şeyi tekrar yapacağını söyledi.

6

500

Yorumlar (3)

pentakill lol:

adamların para derdi yokki nasıl olsa iş bulur.

37
5
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Bari yıllık izninden kullansaydın,

31
2
yanıtYanıtla
Theo:

Izin alsaydın kovulmazdın zaten covid 19 yüzünden ingilterede çok işyeri kapatıldı tekrar iş bulmak zor,Türkiyeye gelsin burada kimse çalışmak istemiyor,kolay yoldan para kazanmak istiyor bazıları başarıyor çoğu kaybediyor,iş bulamasan iltica edersin Türkiyede bulursun bir Erkek sana bakar çalışmana gerek kalmaz,bir ay sonra boşanırsın ömür boyu Nafaka ahh gel keyfim gel

21
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title