Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş

19 yaşındaki Alexis isimli TikTok kullanıcısı kadın, ilginç doğum hikayesiyle sosyal medyada gündem yarattı. Henüz 15 yaşındayken hamile olduğunu bilmediğini ifade eden Alexis, kendi evlerinin salonunda doğum yaptığını söyledi. Her ay regl gördüğünü söyleyen genç anne, doğumunun geldiğini tuvaletteyken anlamış.

30.09.2021 16:36
1

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 1

19 yaşındaki Alexis ismindeki kadın, şu anda 4 yaşında olan oğlunun doğum hikayesini sosyal medya hesabından itiraf etti. Genç kadının 15 yaşındayken hamile olduğunu bilmeden evlerinin salonunda doğum yaptığını söylediği görüntüler büyük ilgi gördü.

2

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 2

Harry adını verdiği oğlunun doğum hikayesiyle bir anda sosyal medyada ünlenen Alexis, hamilelik belirtisi olarak sadece mide ekşimesi semptomu gösterdiğini söyledi.

3

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 3

Düzenli olarak regl gördüğünden bahseden Alexis, o dönemde 15 yaşında olduğundan ve hamilelik testi sonucunun negatif çıktığından söz etti.

4

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 4

Doğumun başladığı sabahın gecesinde şiddetli sırt ağrısı nedeniyle uyuyamadığından söz eden Alexis, "Okulun ilk günüydü. Bütün gece dayanılmaz bir sırt ağrısı yaşadım. O yüzden ağrı kesici içmek ve başka hiçbir şey düşünmemek istiyordum. Annem ve babamı sabah 6'da uyandırarak okula gitmek istemediğimi söyledim. Onlar bahane ürettiğimi düşünerek üniformamı giymemi istediler" dedi.

5

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 5

Okula gitmeden önce tuvalete uğradığını belirten Alexis, doğum yaptığını o anda fark etti. Annesine büyük bir güçlükle seslendiğini ifade eden Alexis, salonunun zemininde doğum yaptığını itiraf etti.

6

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 6

Evde gerçekleşen doğumun sonrasında hastaneye giden Alexis ve ailesi büyük bir şok yaşadı. Eğitim hayatına bir süre ara veren Alexis ise bebeğini kucağına aldıktan bir süre sonrasında okuluna geri döndü.

7

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 7

8

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 8

9

9 ay boyunca hamile olduğunu anlamayan genç kız, 15 yaşındayken tuvalette doğurmuş - Resim 9

title