Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti

İngiltere'de yaşayan Ben Smith-Crallan, botanik bahçesindeki bir göle düştü. Genç adam, düşme sırasında bacağında oluşan küçük çiziğin hayatına mal olacağını o an düşünemezdi. Et yiyen bakterinin vücuduna girmesi sonucu genç adam hayatını kaybetti.

08.09.2021 15:36
1

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 1

37 yaşındaki Ben Smith-Crallan, İngiltere'de Churchtown bölgesindeki botanik bahçesinde bir göle düştü ve bacağı çizildi.

2

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 2

İlk etapta basit bir çizik olduğunu sanan Ben Smith-Crallan, birkaç gün sonra bacağında oluşan küçük bir kabarcık şikayeti ile Southport'taki hastaneye başvurdu. Bacağı kesilen Bay Smith-Crallan, daha sonra hayatını kaybetti.

3

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 3

Smith-Crallan'ın babası Peter Smith-Crallan, göle düşmelerin önlenmesi için korkuluk yapılması ve suyun arındırılması çağrısında bulundu. Baba Smith-Crallan, "Göle daha önceden korkuluklar konulmuş olsaydı oğlum belki de ölmeyecekti."

4

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 4

Neden korkuluklar daha önce yapılmadı?" diye konuştu. Gölden düzenli su örneklerinin alınması gerektiğini kaydeden baba Smith-Crallan, "Su o kadar kötü ve kirli ki boğulmak en son endişelenilecek şey. 40 yıldır bu göle kimse dokunmadı, temizlemedi" diye konuştu.

5

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 5

Baba Peter Smith-Crallan, oğlunu Southport'taki hastaneye götürdüğünde bu denli tehlikeli bir durumla karşı karşıya olduklarını hiç düşünmediğini söyledi. Oğlunu hastaneye bıraktığını ve sonra oradan ayrıldığını belirten baba Peter Smith-Crallan, "Hastaneye döndüğümde oğlumu 15 tüpün içerisinde buldum. Sonra onu kaybettik" dedi.

6

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 6

Şimdi baba Peter Smith-Crallan ve ailesi "Ben İçin Bir Değişiklik Yap" kampanyası başlatarak insanlara destek çağrısında bulundu ve gölün temizlenmesini istedi.

7

Göle düştükten sonra bacağı çizilen adam hayatını kaybetti - Resim 7

Bay Smith-Crallan, düştüğü gölde meydana gelen küçük çizikten et yiyen bakteri kapmıştı. Oluşan küçük bir kabarcık sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Bay Smith-Crallan'ın önce bacağı kesildi, sonra da hayatını kaybetti. Kaynak: TGRT Haber

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title