Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık

İngiliz eski jimnastikçiler Catherine Lyons ve Lisa Mason katıldıkları televizyon programında antrenörleri tarafından dövülüp aç bırakıldıklarını ve tacize uğradıklarını itiraf ettiler.

07.07.2020 15:42
1

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 1

İngiltere iki kadın sporcunun itirafını konuşuyor. İngiliz ITV'ye konuşan eski jimnastikçiler Catherine Lyons ve Lisa Mason, antrenörleri tarafından dövüldüklerini, aç bırakıldıklarını ve tacize uğradıklarını açıkladı.

2

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 2

Avrupa ve Britanya Şampiyonu Catherine Lyons Britanyalı antrenörler tarafından sopayla dövüldüğünü ve kilo aldığı için 1 hafta aç bırakıldığı söyledi.

3

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 3

Şampiyon jimnastikçi, sürekli olarak bağırdığını ve bazen sakinleşene kadar kapısı kapalı bir dolapta bırakıldığını söyledi. Henüz 19 yaşında olan Catherine Lyons sporcu kariyerini sonlandırmıştı.

4

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 4

Lyons'un yanı sıra Britanyalı ünlü şampiyon jimnastikçi Lisa Mason da 10 yaşından beri taciz gördüğünü itiraf etti. Mason, antrenörleri tarafından atletizm pistinde elleri kanayana kadar amuda kalkmış bir şekilde zorla yürütüldüğünü söyledi.

5

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 5

Mason ayrıca, "12 yaşımızdan beri Voltarol adlı ağrı kesicilerden çok kullanıyoruz. Bazı takım arkadaşlarım bu ilacı almadan antrenman dahi yapamıyor" dedi.

6

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 6

Sporu bıraktıktan sonra Instagram hesabından bikini modelliği yapan güzel sporcu, "Ne zaman yorulmaya ve yıpranmaya başlasak kortizon iğnesi yapılıyordu. Dizimdeki 3 derece zorlanma ve bacağımdaki stres kırığıyla da mücadele etmek zorunda kaldım."

7

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 7

Konu üzerine açıklama yapan İngiliz Jimnastik Derneği (British Gymnastics) konuyla ilgili yaşananların asla tasvip edilmediğini ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

8

Eski sporcuların itirafları kan dondurdu: Tacize uğradık, dövüldük, aç bırakıldık - Resim 8

500

Yorumlar (6)

Baha Bahadır:

Bizdeki batı hayranı çağdaş geçinenler herşeyi bilirler de ateşle barutun yanyana durmayacağını bilmezler. Şaka bir yana batı medeniyeti böyle bir medeniyettir. hayatları rezillik ve skandallarla geçer. Biz de 100 yıl önce onlara ayak uydurduk.

12
3
yanıtYanıtla
MURTED:

sizin ortadoğu medeniyetlerinide görüyoruz. buram buram burnunuzda tütüyor cariye pazarları.. sokak ortasında kol bacak kesmeler.. senin medeniyetin işte bu.. inkar edenin kendi dininden haberi yoktur. iyiki çıktım şu dinden.

yanıt3
yanıt3
xLi:

Biz Türküz bizim tarihte kara lekemiz yok. Birileri gibi siyahi beyaz satı yeşil diyip öldürmedik yakmadık soymadık tecavüz etmedik...

yanıt2
yanıt2
Birim bir:

Kilotla ay pardon mayo ile spor yaparsan olacaklar bellidir.

2
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Spor hocaligini ciddi dusunmeye basladim looo

1
0
yanıtYanıtla
önemli degil:

XLi, maalesef yanlissin... Osmanli döneminde misal I. Selim.. baska örnekleride var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title