Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti!

İngiliz golfçü David Briffaut'un, İspanya Valencia'daki su kaydırağı keyfi faciaya dönüştü. Su kaydırağından yüzüstü kayan Briffaut, boynunu kırıp felç geçirdi.

18.07.2019 08:33
1

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 1

Bu kareler 23 yaşındaki İngiliz tatilci David Briffaut'un, hayatının sonsuza dek değişmeden önceki eğlence dolu son zamanları.

2

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 2

Benidorm'daki Aqualandia su parkında yüzüstü kayarken kaza geçiren David, bilinci yarı açık halde havuzda çıkarıldı, şimdi yoğun bakımda.

3

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 3

Boynunun iki tarafında kırılma meydana gelen ve sinirleri zarar gören David, felç kalıp ömür boyu yürüyememe riski ile karşı karşıya.

4

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 4

David'in 55 yaşındaki ebeveynleri genel müdür yardımcısı Lorraine ve inşaatçı Stephane haberi alır almaz İspanya'ya uçtu.

5

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 5

Lorraine, dedi ki: 'Oğlumuz kız arkadaşıyla tatile gitti ve doktorlar bir daha asla yürüyemeyeceği söylendi. "Şimdi yapabileceğimiz tek şey iyileşmesi için dua etmek. Kız arkadaşı sakinleştirici verildi. Ancak o da ne olduğunun farkında. Doktorların elindeyiz ve sadece beklemek ve görmek zorundayız. Mükemmel bir bakım görüyor en kısa sürede David'i eve getirmek istiyoruz.

6

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 6

7

Eğlenmek için bindiği su kaydırağı felç etti! - Resim 7

500

Yorumlar (12)

Aman Dikkat:

Su kaydıraklarından kayarken ayakları önde olmasına dikkat etmek gerekiyor. Bu kişi kafası önde olacak şekilde kaydığı için düşmenin ilk şiddetine baş boyun bölgesi maruz kalmış. Dikkat edin eğlenirken canınızdan olmayın.

86
1
yanıtYanıtla
meliss:

bende öldum sonra canladim

10
8
yanıtYanıtla
Sütçü:

Ben de hayatımda bir kere gittim. Bu altına bir şişme bot alıp kendini bıraktığın bir atraksiyon vardı. Ve köşeye doğru çok fena çarpmıştım. Görüyorsun böyle fena bir şey olacağını ama kesinlikle durduramıyorsun. Çok endişelenmiştim. Su parkının doktoruna gittim. Kontrol etti. Ben de de herhangi bir tutukluk vs.yoktu. Ama fena şok olmuştum. Şimdi su parkına gitmeyi aklıma bile getirmiyorum.Ufak bir tavsiye eğer korkuyorsanız ilk önce çok basit olanları kullanın sonra zor hızlı olanlara geçin.

11
6
yanıtYanıtla
yav sen palavere bırak:

yav he he

yanıt7
yanıt11
badman:

HİKAYEYE BAK HOLLYWOOD FİLMLERİ GİBİ BİR NEVİ

yanıt3
yanıt3
osman:

la oğlum hiç kafa önde olacak şekilde su kayığından kayılırmı bak işte yaptığın yanlış neye maloldu

13
0
yanıtYanıtla
AFSDFA:

SUYUN ÇARPMA HIZI İLE BOYUN ZEDELENMİŞ....

9
0
yanıtYanıtla
Tutsiki Yançek:

Sudan sebepler diyoz ama insanı bi anda bitiriverio..bak şımayere halen sıkıntıda

3
0
yanıtYanıtla
T:

HAHA

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Başını altındaki yatak uç hizasından ileri çıkarmasa veya kafasının suya inerken yatak uç hizasından geride kalmasını başarabilse sorun yaşamazdı. yatağı sağlam tutabilmek lazım, yatağın tutamaçları yoksa zor başarılabilir bir olay

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title