Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Chrome, Cinsel İçerikli Film İzleyenlere Artık Bunu Yapamayacak

Chrome'da gizli pencere kullanarak telefonu üzerinden 100'ü aşkın sekme açan kullanıcılar Google'ın gülücük simgesiyle karşılaşıyordu! Ancak Google sessiz sedasız bu simgeleri kaldırdı. Peki bu simgeler ne anlama geliyordu?

06.06.2018 13:32
1

Chrome, Cinsel İçerikli Film İzleyenlere Artık Bunu Yapamayacak - Resim 1

Geçtiğimiz günlerde Chrome'un sıra dışı bir özelliği açığa çıkmış ve gizli pencere kullanarak telefonu üzerinden 100'ü aşkın sekme açan kullanıcıların Google'ın gülücük simgesiyle karşılaştığına şahit olmuştuk. Ancak Google geri adım atarak bu simgeyi kaldırmaya karar verdi. Artık kullanıcılar son güncellemeyle bu simgeleri görmeyecek. Peki bu simgeler ne anlama geliyor?

2

Chrome, Cinsel İçerikli Film İzleyenlere Artık Bunu Yapamayacak - Resim 2

Google'ın sürpriz yumurtaları yer yer karşımıza çıkıyor; son ortaya çıkan ise biraz ilginç. The Independent'ın haberine göre daha çok cinsel içerikli görüntüleri gizli sekmede açan ve ardında iz bırakmak istemeyen kullanıcıları bir sürpriz bekliyor.

3

Chrome, Cinsel İçerikli Film İzleyenlere Artık Bunu Yapamayacak - Resim 3

Eğer 100 kadar sekmeyi telefonunuz üzerinden gizli sekmede açarsanız sekme sayısını gösteren kısımdaki 100 rakamı yerini ':)' simgesine bırakıyor.

4

Chrome, Cinsel İçerikli Film İzleyenlere Artık Bunu Yapamayacak - Resim 4

Bu arada iPhone ve Android kullanıcılarının gördüğü simge de farklı. iPhone kullananlar normal gülücük ':)' görürken, Android kullananlar ise göz kırpan ';)' işaretiyle karşılaşıyor.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title