Haberler

Forum Trabzon 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Hazırlanıyor

Forum Trabzon, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için zengin bir etkinlik programı hazırladı.

Forum Trabzon, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için zengin bir etkinlik programı hazırladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yapan Forum Trabzon, kadınların yaşamın her alanına katılımına yönelik farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Alışveriş Merkezi'nde 8-11 Mart 2018 tarihleri arasında kurulacak özel alanda önemli bir sergi ve satış etkinliğine ev sahipliği yapacak. Halk Eğitim Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Feminart Kadın Sanatçılar Derneği, Yaşam ve Kadın Derneği, Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği, Kadın-Erkek Birlikte Eşitlik Derneği ve Ev Eksenli Çalışanlar Derneği'nin üye ve çalışanları tarafından üretilen el işi ürünler, AVM'de ziyaretçileriyle buluşacak.

Kadına şiddeti fotoğraf sanatçıları Halime Koç ve Cemalettin Gür'ün objektifinden anlatan "Kadraja Sığmayan Dert" isimli fotoğraf sergisinin de açılacağı yaşam merkezinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği, kendi dallarında ilk olan ve çığır açan kadın karakterleri kostümleriyle tanıtacakları özel bir etkinlik düzenleyecek. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle sığınma evlerinde kalan dezavantajlı kadınlar sinema etkinliğinde ağırlanacak.

10 Mart 2018 Cumartesi günü ise Perihan Savaş ve Bengü Öztürk moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirilecek. Saat 15.00 - 16.00 arasında düzenlenecek "Kadın Kadına Sohbet" etkinliği için tüm hanımlar etkinliğe çağrıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title