Haberler

Forum Mersin yönetimi, gazetecilerle buluştu

Güncelleme:

MERSİN (İHA) – Forum Mersin Alışveriş Merkezi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve yeni yıl dolayısıyla Mersin basınını ağırladı.

MERSİN (İHA) – Forum Mersin Alışveriş Merkezi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve yeni yıl dolayısıyla Mersin basınını ağırladı. Mersin'de yerel ve yaygın basında görev yapan gazeteciler, Forum Mersin yönetimi ile kahvaltıda buluştu.

Alışveriş merkezi yönetiminin, alışveriş merkezindeki bir kafede düzenlediği etkinliğe Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, Yönetim Kurulu Üyeleri, Forum Mersin Müdürü Ezgi Çubukçu, Pazarlama Yöneticisi Ayça Öz ile çok sayıda gazeteci ve aileleri katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Ezgi Çubukçu, gazetecilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Mersin'de Şubat 2019'da göreve başladığını belirten Çubukçu, "Alışveriş merkezimiz 12'nci yılını kutluyor. Kişiler değişir ama baki olan kurumlardır. Sizlerle birlikteliklerimiz artarak devam edecek. Birlikte güzel işler yapacağız. Biz daha genç, daha yeni bir ekibiz. Birçok şey yapacağız. Forum'da birçok şeyin değiştiğini göreceksiniz, çünkü kadın varsa mutlaka değişim ve hareketlilik vardır. Bu özel haftada biz de sizlerle bir arada olmak istedik. MGC Başkanımız da bize destek verdi. Hepinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

MGC Başkanı Tepe de etkinlik için alışveriş merkezi yönetime teşekkür etti. Forum AVM'nin ulusal bir marka olmasının yanı sıra artık yerel bir marka da olduğunu dile getiren Tepe, "Önümüzdeki dönemde birlikte çok daha güzel çalışmalar yapacağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title