Haberler

    Fortnite V4.4 Yama Notlarını Yayımladı

    Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme şirketi olan Epic Games, son zamanların piyasayı kasıp kavuran Battle Royal oyunu Fornite için resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile Fornite V4.4 Yama Notlarını yayımladı.

    Emir Soysal / Skorer
    Epic Games'in Fornite için duyurduğu V4.4 Yama notları şu şekilde;
    Uygun tuzaklar artık hem Battle Royale hem de Dünyayı Kurtar! modunda rampalara yerleştirilebilecek. Termal Dürbünlü Taarruz Tüfeği, Battle Royale'de görücüye çıkıyor. Saklandığınız yere dikkat edin! Gişe Rekortmeni dörtlemesinin yeni bölümü Gişe Rekortmeni 3. Bölüm'de yeni, gizemli bir eşsiz kahramanın yanında savaşın: Pelerinli Yıldız.
    Termal Dürbünlü Taarruz Tüfeği (Battle Royale)
    Seni kimin izlediğini asla bilemezsin. Termal Dürbünlü Taarruz Tüfeği artık Battle Royale'de ve onunla görebileceğiniz şeyler sadece rakipler değil.
    Rampalarda Tuzaklar (Battle Royale ve Dünyayı Kurtar!) Oyuncular da, Suratsızlar da önlerine baksalar iyi olur; iki oyun modunda da bazı tuzaklar artık rampalara yerleştirilebilecek.
    Gişe Rekortmeni 3. Bölüm: Pelerinli Yıldız (Dünyayı Kurtar!)
    Gizli ve gizemli bu yeni Ninja, Dünyayı Kurtarmak için savaşa katılıyor ve hiç vakit kaybetmiyor. Gişe Rekortmeni görev serisinin üçüncü bölümü için güçlerini bu kahramanla birleştir!
    GENEL
    Birkaç tuzak çeşidi artık oyuncu tarafından inşa edilen merdivenlere ve eğimli çatılara yerleştirilebilir.
    Battle Royale'de Zıplatan Kareler.
    oDünyayı Kurtar'da Tahta Kazıklar, Geri Çekilebilir Kazıklar, Izgara Zemin Tuzakları, Dondurma Tuzakları ve İyileştiren Kareler.
    Seçenekler menüsünde Fare X Ekseni Hassasiyeti ve Fare Y Ekseni Hassasiyeti için ayrı kaydırıcılar eklendi.
    Mevcut hassasiyet ayarlarınız değiştirilmeyecek.
    Daha önce, dikey (Y) fare hassasiyeti daima yatay (X) fare hassasiyetinin %70'i kadardı.
    Yeni oyuncular artık hem yatay hem dikey eksenlerde aynı, varsayılan hassasiyetle başlayacak.
    İnşa Modu'nda aynı anda hareket edip nişan alırken, yapı parçalarına hızlı bir görsel geçiş animasyonu eklendi.
    Dünyayı Kurtar'da, Battle Royale'de ve tekrarlarda, hasar sayıları artık yukarı değil aşağı yuvarlanacak.

    HATA DÜZELTMELERİ

    * Konsollarda yazarken, sohbet pencereleri artık beklenmedik şekilde kapanmayacak.
    * Sandıklara ve cephane kutularına doğru depar atarken, arama düğmesi artık düzgün çalışacak.
    * Ayarlar ekranındaki doğrulama mesajında, bazı dillerdeki metinler artık kesilmeyecek.
    * Turbo İnşa modunun, İnşa Modu'na girildikten hemen sonra hızlı bir şekilde inşa etmeye başlandığında çalışmaması durumu düzeltildi.
    * Seçeneklerdeki "Shadowplay Highlights" ismi "NVIDIA Highlights" olarak değiştirildi.
    Güncellemenin tamamı için;
    https://www.epicgames.com/fortnite/tr/patch-notes/v4-4

    Kaynak: Skorer / Spor

    Termal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title