Haberler

Fortıs Türkiye Kupası

Tff 2. Lig Takımlarından Şanlıurfaspor, Türkiye Fortis Kupası'nda Karşılaşacağı Konyaspor'a Sürpriz Yapmaya Hazırlanıyor.

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Türkiye Fortis Kupası'nda karşılaşacağı Konyaspor'a sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-yeşilli takımın teknik sorumlusu Erkan Sözeri, kupaya önem verdiklerini belirterek, "Türkiye Kupası, bizim için hem prestij hem de maddi anlamdaki getirisi nedeniyle önem taşıyor" dedi. Konyaspor'u eleyip gruplara kalmak istediklerini söyleyen Sözeri, "Şanlıurfaspor, yıllar sonra bir Süper Lig takımı ile karşılaşacak. Kendi sahamız bakımda olduğu için yine Siverek'te karşılaşacağız. Bu durumun avantaj olduğunu düşünüyorum. Çünkü rakibimiz böyle ortamlarda oynamaya alışkın değil. Şansımızın yüzde 50

olduğunu düşünüyorum. Konyaspor'u lig maçlarında izleme fırsatı bulduk. Kaliteli bir takım, iyi yönlerinin yanı sıra zaafları da var. Gerekli tedbirleri alıp, bu zaaflarından yararlanmaya çalışacağız. Grup maçlarına kalıp Şanlıurfalılar'a Fenerbahçe, Galatasaray veya Fenerbahçe takımlarından birini izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Siverek'i şimdiden Şanlıurfaspor-Konyaspor maçının heyecanı sardı. Tarihlerinde ilk kez bir Süper Lig takımını konuk edeceklerini belirten Siverekli futbolseverler, "Öncelikle Konyaspor'u güzel bir şekilde ağırlamaya çalışacağız. Karşılaşmanın centilmence bir ortamda geçmesini diliyoruz. İyi oynayan kazansın. Tabi ki, gönlümüz Şanlıurfaspor'dan yana. Umarız bu maçı kazanıp gruplara kalırız. O zaman daha büyük takımları bile izleme imkanı bulabiliriz" dediler.

(FÖ-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title