Haberler
Güncelleme:

Köln, formadaki cami silüeti nedeniyle üyeliğini iptal eden taraftarı ciddiye almadı: Güle güle

Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln'ün 2020/21 sezonunda deplasmanda giyeceği Köln şehri silüeti içerisinde caminin de bulunduğu formaları tanıtması sonrasında bir taraftar takımdaki üyeliğini bıraktığını açıkladı. Kulüp bu gelişmenin üzerine taraftarını ciddiye almadı ve "Güle güle" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

Terli mi:

İslamda Cami var mı Minareli falan? Minare Iran ve Hindistandan, cami kubbe formu da Kiliselerden ve Roma Tapınak kopyası. Sanat Tarihi okuyan bilir cahil Çomar bilmez. Okumaz çünkü ezberler..

6
47
yanıtYanıtla
ft.:

okuyan insan hakaret etmez boş yapma. Fuzuli nin de dediği gibi, mey biter saki kalır. her renk solar haki kalır. ilim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.

yanıt9
yanıt0
Çomar:

İslamda camii de yok o zaman. Atalarımız Mimar Sinan vs bilmiyo da sen biliyosun. Onlar çomar ama sen aydınsın öyle mi. Peki

yanıt16
yanıt1
Vatandaş:

Bir mescid aksya git bak istersen tepeden bakan yarım akıllı

yanıt4
yanıt0
Din öğretmeni:

birde cahilce ukalalık yapar sana anlatmaya kalksam mısra yetmez hangi gözle okuyup hangi beyinle algıladın açıkçası merak ettim hangi ilimle de cevap verdin !

yanıt4
yanıt1
Misafir:

Bir ülkenin eğitim düzeyi üst düzey olursa orada ayrımcılık olmaz eğitim sadece okula gitmek değil eğitim ailede başlar

44
3
yanıtYanıtla
Paradox:

Yapma ya hiç bilmiyorduk

yanıt0
yanıt0
emre:

size gelince helal olsun. bi Türk takımı kilise koysa hepiniz ağlarsınız. iki yüzlüler sizi

22
18
yanıtYanıtla
?????????:

NE TÜRK TAKIMI KARDEŞ TÜRK HÜKÜMETİ KİLİSE, HAVRA, SİNAGOG AÇIYOR. . . P DEN FAZLA OY ALIYOR NEDEN BAHSEDİYRSUN SEN. . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Bizim kulüplerimiz de pek çok Ermeni Rum taraftarı var onlar için de bizim güzellikler yapmamız lazım. Herkes istediğine inanır ama onları da dışlamış gözükmememiz lzım

15
12
yanıtYanıtla
vatandaş 2:

ermenilere güzellik yok.

yanıt3
yanıt5
PASİF TOPÇU:

HELAL KÖLN ARKANDAYIZ

23
1
yanıtYanıtla
ŞAHAP:

Bu sene her maçta rakip kim olursa olsun köln e basıcam teşekkürler köln

22
1
yanıtYanıtla
levo:

2 sene önce köln de bulunma fırsatım oldu. ve Alman halkının medeniyet ve dini hoşgörü düzeyine hayran oldum. köln ün merkezi bir meydanında türk diyanetinin yaptırdığı modern mimarili kocaman bir cami var. bildiğiniz semt meydanında. kimsecikler rahatsız değil. ben bir müslüman olarak kendi nefsime konuşayım şehrimin meydanında koca bir kilise yapılsa bu kadar medeni ve anlayıslı olabilir miyim bilmiyorum. çok garipsedim ve cok hosuma gitti.

19
4
yanıtYanıtla
serkan:

Var zaten, kimsede rahatsız değil

yanıt8
yanıt1
sd:

İstanbul merkezde de kocaman kilise var.

yanıt3
yanıt0
Nirvana:

Bizde din ayrımcılığı var . Müslüman olanlar diğerlerini kendilerinden aşağı görüyorlar . Bu ırkçılık ile aynı derecede kötü olan bir şey . İnsanlar neye inanırsa inansın birbirinden farklı değildir . Farklılık zeka ve fiziksel görünüm gibi konularda olabilir tabii .

yanıt3
yanıt5
Levo:

SD kardes tabiki istanbulda trabzonda vs illerimizde kilise var ben yeni yapılsa diyorum. oradaki camii şerif yeni yapılmış. şimdi bağcılar meydana kilise yapılsa ne olurdu onu diyorum.

yanıt0
yanıt0
fenerly:

yani silüet falan ben göremedim ama gerçekten varsa , haber doğruysa helal olsun o FC Köln''e . . . Dinin , dilin , ırkın yahut ten renginin önemi yok herkesi kucaklayabilmek için . . .

13
1
yanıtYanıtla
Garip:

Helal olsun köln kulübü yönetimine

10
1
yanıtYanıtla
ONÜÇ:

Bundan sonra FC Köln takımını daha çok sevecem. ''FC Köln kulübünün tüzük kurallarında, ''Nereden geldiğin, neye inandığın, neye sahip olduğun, ne olduğun, nasıl yaşadığın ya da kimi sevdiğin fark etmeksizin Almanya''nın en güzel şehrine hoş geldin'' diyen kulüp sevilir. Başarılar FC Köln

9
1
yanıtYanıtla
Halk:

Bizim ülkemizdeki üç büyük kulüpte Mason mabedi gibi....

6
4
yanıtYanıtla
bilal:

mevlana gibi kulüp ne olursan ol yine gel sonuçta Allahın kulusun

9
0
yanıtYanıtla
Gül:

Almanyanin en kirli sehirlerindn biri....

0
5
yanıtYanıtla
Misafir:

Bunda şaşılacak bir şey yok Bayern munih başkanı Karl Heinz Rummenigge açıklama yaptı Allianz Arenanin içine mescid acicaz diye çünkü her hafta gelen Müslüman taraftarlarımızın sayısı bayağı çok dedi Almanyada en az bin tane cami var dinayete bağlı hepsinde Türk bayrağı dalgalanıyor arada bir ufak tefek saldırı oluyor ama bunlar önemli değil almanyada din konusunda kimseye baskı yoktur Türkiye de basinda yazılanların hepsi yalan

4
1
yanıtYanıtla
MISAFIRE CEVAP:

Kardes sen nerede yasiyorsun. . . . . . . Ben 32 yildir Almanyadayim bana sor varmi yokmu ??. . . . . . Bulundugum Eyalette Baski VAR. . . Ayrica Dinayet degil DIYANET . . . Saygilar.

yanıt3
yanıt1
Sefer zeytin:

Aferin almanlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title