Haberler

Forever New'den ruhunuzu özgürleştirecek koleksiyon:

Güncelleme:

Nomadic Dreamer

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York'tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Nomadic Dreamer ile modaseverlerin maceracı ruhuna hitap ediyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New, yeni koleksiyonu Nomadic Dreamer ile feminenlikten ödün vermeyen özgür ruhlu kadınlara sesleniyor. Asimetrik kesimli jean'ler, düşük omuzlu bluzlar, büzgü ve transparan detaylar ile sıra dışı bir tarz yakalanıyor. Rahat kesimli üstleri tamamlayan skinny pantolonlar ve bootie'ler ise kadınların zarif siluetlerini ortaya çıkarıyor.

Sonbaharın sarı sıcak esintileri, Forever New'in yeni koleksiyonunda doğal renklerle kendini gösteriyor. Düz ve tek renk kullanımının hakim olduğu koleksiyonda, haki yeşili, camel, siyah, lacivert, beyaz, kemik rengi tonları moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Doğallığa vurgu yapan Nomadic Dreamer koleksiyonu ile Forever New kadınları, küçük değişiklikler yaparak gündüzden geceye taşıyabilecekleri kombinlerle rahatlığı ve şıklığı bir arada yakalıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

New York Milano Londra Paris Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title