Haberler

Ford Ötv Farkını Karşılıyor

Ford Otosan'ın Ekim Ayı Boyunca Yüksek Donanımlı Ford Otomobillerde Ötv Farkını Karşılama ve Fiyat Artış Yapmama Kararı Aldığı Bildirildi.

Ford Otosan'ın ekim ayı boyunca yüksek donanımlı Ford otomobillerde ÖTV farkını karşılama ve fiyat artış yapmama kararı aldığı bildirildi.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada Ford Otosan, Fiesta, Focus ve Mondeo'nun Titanum benzinli modellerinde ve C-max'in Titanium dizel modelinde, 30 Eylül itibariyle sona eren ÖTV indiriminden kaynaklanan artışı karşılayacağı bildirildi.

Bu modellerde eylül ayı fiyatlarının ekim ayında da devam edeceği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

“Ford Otosan, ticari araçlarda ekim ayında müşterilerin araçlarını çok kolay bir şekilde alabilmeleri için, Ford Finans aracılığı ile cazip kredi fırsatları sunuyor. Sadece 10 bin lira peşinatla ayda 520 liraya Transit, ayda 438 liraya Transit Connect sahibi olunabiliyor. Bu yeni cazip kampanya ile ayrıca 20 bin lira kredi için 24 aya varan vadeye yüzde sıfır faiz uygulanıyor.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title