Haberler

Ford Otosan'a Endüstride Mükemmellik Ödülü

Ford Otosan Yeniköy Fabrikasının kazandığı ödül ile, Ekim ayında Almanya'da gerçekleşecek olan "Industrial Excellence Award" Avrupa Şampiyonluğu'nda Türkiye'yi temsil edecek.


'Industrial Excellence Award Turkey 2017' yarışmasının kazananı Ford Otosan oldu.

Koç Üniversitesi, WHU-Otto Beisheim School of Management, INSEAD ve Avrupa'nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlenen "Industrial Excellence Award" 2017 yarışmasında; yapılan başvuru değerlendirmesi ve fabrika ziyareti sonucunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Türkiye şampiyonu oldu. 'Mükemmeliyeti, kurum kültürü olarak gören' bakış açısıyla ödüle değer bulunan Ford Otosan, 4 Ekim 2017 tarihinde Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleşecek olan "Industrial Excellence Award" galasında Almanya, Fransa, İspanya, İsviçre ve İtalya gibi güçlü rakiplerle Avrupa şampiyonluğu için yarışacak.

Türkiye şampiyonluğuna değer bulundukları için büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Müdürü Gültekin Hanlıoğlu,''Ford Otosan olarak sadece üretimde sınırlı kalmayıp üretim, yönetim ve geliştirme alanlarında da uyum, disiplin ve mükemmelliğe ulaşmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda, fabrikalarımızda stratejimizi her alanda uygulayarak başarı elde etmeye devam ediyoruz. Performansımızın, hem Türkiye'de hem de Avrupa'daki şirketler için başarılı bir örnek teşkil edeceğine ve Avrupa şampiyonluğunda Ford Otosan olarak, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, yarışacağımıza inanıyoruz. '' dedi.

"Industrial Excellence Award", birçok farklı kategoride, endüstriyel mükemmelliğe sahip olan şirketleri ödüllendiriyor. Türkiye'nin lider ticari araç üreticisi ve Ford Courier aracının dünyadaki tek üretim merkezi olan Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nın ana stratejinin değer zinciri boyunca üretim sistemi, tedarik zinciri yönetimi, yeni ürün ve süreç geliştirme gibi birçok alanda başarı ile uygulanmasını sağlayan strateji iletişimi ile de dikkat çekti. Ödül komitesi yaptığı açıklamada, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası'nın köklü bir üretim sistemi kuran net bir stratejisi olduğuna değinerek "Tedarik zinciri boyunca üretim, ürün geliştirme, risk yönetimi, insan kaynakları gibi alt birim stratejilerinin açıkça tanımlanması ve şirket stratejisi ile mükemmel uyumu Ford Otosan'ı başarılı kılıyor. Tesis, Yönetim kalitesi ve etkin liderlik sayesinde, stratejilerden faydalanan, çok sayıda öneri sunan ve gelişme gösteren yüksek çalışan katılımına sahip. Bu özellikler, otomasyonun kapsamlı kullanımı, dijitalleşme uygulamaları, Ar-Ge'ye verilen önem, tasarım ve çalışanların gelişimi ve bağlılığı ile destekleniyor. Tamamı kapsamlı bir disiplin ile yürütüldüğünde, hem tatmin edici hem de küresel bir başarıyı beraberinde getiriyor" şeklinde belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ford Otosan Türkiye Yeniköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title