Haberler

Follow Me Filmi

Follow Me filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Follow Me filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan bir genç, yeni içerikler üretebilmek için arkadaşları ile birlikte Moskova’ya doğru yola koyulur. Genç adam, gittikçe büyüyen izleyici kitlesinin ilgisini çekmek için her zaman sınırları zorlar. Takipçi sayısını her geçen gün daha da arttırmak isteyen genç, bunun için her şeyi yapmaya hazırdır. Hedef kitlesi için daha iyi içerikler hazırlamayı arzulayan genç ve arkadaşları, gizem ve tehlikenin hakim olduğu bir dünyaya adım atarlar. Bir süre sonra gençler, gerçek hayat ve sosyal medya arasındaki çizgilerin bulanıklaşmaya başladığını fark eder. Onlar artık hayatta kalabilmek için zorlu bir mücadele vermek zorundadır.

Yönetmen: Will Wernick

Senaryo: Will Wernick

Oyuncular: Holland Roden, Keegan Allen, Pasha D. Lychnikoff, Denzel Whitaker, Kimberly Quinn, Daniyar, Emily Hinkler, Ronen Rubinstein, Ravil Isyanov, Emilia Ares, Alfredo Tavares, Michele Sherman, Dominic Pace, Dimiter D. Marinov , Elizabeth Hinkler, George Janko, Yevgeniy Kartashov, Andrei Runtso, Tia Valentine, Stephanie Wong, Sierra Swartz, Alen Toric, Michael Kupisk, Brett Justin Koppel, Alexa Niemi, Vincent Di Paolo, Inja Zalta, Tristan Lee Griffin, Eliah Mountjoy, John Myers, Sebastian L Hunt

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Follow Me

Yapımcı Firma: Escape Productions

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 06.12.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Moskova Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title