Haberler

Fok Balığını Tırmalayan Kedi Gülme Krizine Soktu

Güncelleme:

Kedinin fok balığını tırmaladığı video, sosyal medya kullanıcılarını gülme krizine soktu.

Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde küçük kedi, kıyı bekleyen fok bağlını tırmalayarak düşürmesi izleyenleri gülme krizine soktu. Sosyal medya kullanıcıları eğlenceli videoyu beğeni ve paylaşım yağmuruna tuttu.

"GÜLMEMEYİ BAŞARAMADIM"

Sosyal medya kullanıcıları yorumlarında video izlerken ne kadar eğlendiklerini söyleyerek, "Gülmemek için kendimi tuttum ama başaramadım." yorumunu yaptı.Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, "Bu nasıl kedi işte kedilerden bu yüzden korkuyorum. Haklı çıktım." dedi.

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan komik video kısa süre içerisinde milyonlarca izlenme sayısına ulaşarak rekor kırdı.

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Sosyal Medya Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (28)

NEXT PLEASE:

Şu devasa Gayri Safi Milli Hasıla''dan payımıza Vatandaşlık Maaşı olarak şimdiki asgari ücretin 6-10 katı düşse de biz de gülebilsek kikir kikir. Şöyle ellerimizi oğuştura oğuştura gidip dolarlarımızı bozdursak hükümet tamam şimdi bozdurun dedikçe keşke ama nerdee biz seçilmedik ki Tanrı''nın göz bebeği seçkin müslümanları için yarattığı imkanlar bizim hanemize mi isabet edecekti a bidakka ya bizim kendi evimiz bile yok ben en iyisi gidip GSS Primini yatırayım kredi çekip. Allah güçsüzleri görür

15
8
yanıtYanıtla
Levent BALCIOĞLU:

Çooook haklısın kardeşim.

yanıt5
yanıt3
Emir:

Gülme krizine falan sokmadı...

10
5
yanıtYanıtla
Orhun:

Komik olan taraf kedi tirmaladiktan sonra fok un kendini yalandan yere atmasi rol yapar gibi ama bazi gerzekler anlamamis cunku mizah anlayisiniz yok piskolojiniz bozuk

13
1
yanıtYanıtla
Ayşe ersoy:

Neresi komik bu videonun allah aşkına

5
6
yanıtYanıtla
Kassel Li:

delinin birisi fikra anlatmis bir kisi haric hic kimse gülmemis. gülene sormuslar niye güldün diye. gülünecek fikra degildiki bari ben güleyim demis.

8
2
yanıtYanıtla
aynen:

çok komik yukardaki gib

yanıt0
yanıt0
şeref özyazıcıoğlu:

gülecek bişey yok. . . !!!!!!!

8
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

kedi hakli dagilin

7
2
yanıtYanıtla
Mahmut paşa cok yaşa:

Viy viy viy ne kadar guldum ne kadar gul anlatamam millet bunun neresine gulme kirizine giriyor nasil mahlikat insanlarsiniz hakketen zorlaniyom anlamakatan bunuda haber ediyonuz

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title