Haberler

Foça Sahilleri Doldu Taştı

İzmir'in turistik ilçesi Foça'da Ramazan ayı olmasına rağmen hafta sonu sahiller doldu taştı. İzmir ve çevre yerleşim birimlerindeki sıcak havadan kaçarak gelenler, Foça'nın temiz denizinde gönüllerince bir hafta sonu geçirdi.

Özel araçları, ilçe midibüsleri ve İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) hattıyla sabahın erken saatlerinden itibaren Foça'ya gelenler, herkesin kullanımına açık plaj ve iskelelerde güneş ve deniz keyfi yapmaya başladı. Foça- Yenifoça arasındaki 22 kilometrelik sahil şeridindeki koylarda yer alan otel, motel, kamping ve plajlarda da doluluk yüksek oranlara ulaştı.

Foça'da balık restoranları akşamları Ramazan'a özel olarak balık- salata menülü uygun fiyatlı seçenekler hazırladı. İftar sonrası ve güneşin batmasının ardından sahil yürüyüşleri başlarken, başta dondurmacılar olmak üzere Foça esnafı da durumdan oldukça memnun olduğunu belirtti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title