Haberler

Foça Masterler Üstüste İkinci Kez Ege Şampiyonu

Güncelleme:

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL)'ne katıldığı 2015 -2016 sezonunda Ege Grubu'nu şampiyonlukla tamamlayan Foça Masterler bu yılda ünvanını kaptırmadı.

Foça son maçında deplasmanda Turgutlu Masterler'i 4-1 'le geçerek Mayıs Ay'ında Antalya'da yapılacak Türkiye finallerine gitme hakkını tekrar elde etti. Foçalılar geçen yılki finallerde elde ettiği üçüncülüğü bu yıl daha üst sıralara taşıma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Turgutlu maçına şampiyonluğu bir hafta önceden garantilemiş olarak giden Foça Masterler son maçına da ligin ilk karşılaşmasıymışçasına ciddi hazırlık yaparak çıktı.

Maçın henüz başlarında Faruk Tarakçı jeneriklik bir vuruşla gol perdesini açtı. 1 – 0

Golcülerden Deniz Kara skoru 2-0'a taşıdı.

Turgutlu takımı Özcan Varlık' la farkı bire indirdi. Her iki takımında açık futbolu tercih ederek çok sayıda pozisyon bulduğu müsabakanın ilk yarısı konuk Foça'nın 2 – 1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda beş oyuncu değiştiren Foça, Şencan Bayır ve Faruk Tarakçı'nın golleriyle maçı 4-1 kazanmayı başardı.

Maçtan sonra ev sahibi Turgutlu, hem galibiyet hem de şampiyonluk için Foça Masterleri kutlayarak ve Antalya'daki Türkiye Şampiyonasında başarılar dileyerek uğurladı.

Foça Masterler Antrenörü Şerafettin Camcı, kaptanlar Necati Vural ve Şencan Bayır ikinci yılda ikinci kez Ege Grubu'nu şampiyon olarak tamamlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söylediler. Şencan Bayır takım arkadaşlarına teşekkür ederken Necati Vural başarılarının tesadüfi olmadığını, kadronun 40 la 66 yaş arası oyunculardan oluşmasına rağmen gençlere taş çıkartacak bir çalışma azmi, hocalarına ve arkadaşlarına saygı ve takım disiplini ile bugünlere geldiklerini söyledi. Vural; "Lig şampiyonluğunun yanı sıra çok güzel dostlar, arkadaşlar da kazandık. Önümüzdeki bir aylık periyotta daha sıkı çalışıp Ege'yi Türkiye Şampiyonasında geçen yıldan daha başarılı şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu süreç zarfında bize emeği geçen bütün Belediye çalışanları, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve hocamız Şerafettin Camcı'ya arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum."dedi.

Şerafettin Camcı'da birlik beraberlik içinde bir sezonu daha geride bıraktıklarını, geçen yılda aynı ekiple Ege'yi en önde tamamladıklarını, en övündükleri noktanın ise takımın tamamının ilçede yaşayanlardan oluşması olduğuna vurgu yaptı. Camcı; "Amacımız geçen yıl Antalya'da yaptığımız derecenin üstüne çıkmak. Tüm arkadaşlarımız Foça'da yaşıyor. Değişik yerlerden oyuncular alıp hazır bir takımla şampiyonluk istemiyoruz. Çalışıyoruz. Mesailerinden sonra herkes özveriyle gelip antrenmanlarımızı yapıyoruz. Başarımızı çalışmaya birlik beraberliğe borçluyuz. İnşallah daha iyi dereceler elde edeceğiz." Dedi.

TMVFL futbol ligleri Marmara'da üç, Doğu Karadenz, Batı Karadenz, Doğu Anadolu ve Ege olmak üzere Türkiye'de 7 ayrı grupta oynanıyor. Her grubun ilk iki sırasını alan takımlar 7 – 14 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya Emirhan Spor kompleksinde bazıları canlı yayınlanacak maçlarda Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecekler. Geçen yıl Türkiye üçüncülüğünü kazanan Foça Masterler'le birlikte Bodrum Masterler'de şampiyonada Ege'nin temsilcisi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Türkiye Foça Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title