Haberler

Foça, Kocamehmetler Mahallesi'nde Halk Toplantısı yapıldı…

Foça Kaymakamlığı'nca düzenlenen halk toplantıları, Kocamehmetler Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıyla devam etti.

KOCAMEHMETLER MAHALLESİ'NDE HALK TOPLANTISI

Foça Kaymakamı Ali Çetin'in yönetimindeki Halk Toplantısına, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Bürokratları, Kocamehmetler Mahallesi Muhtarı Yavuz Karaca, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen yetkililer, vatandaşlardan gelen dilek ve şikâyetleri değerlendirdi. Taşıt yollarının bakımı, çevre temizliği, güvenlik ve orman yangınlarını önlemek için alınacak tedbirler, toplantıda görüşülen konular arasında yer aldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, konuşmasında, Kocamehmetler Mahallesi'ni; Yeni Foça-Bağarası rotasını izleyen mevcut Doğa Yürüyüşü Parkuruna dâhil edeceklerini belirtti. Bu gelişme, Kocamehmetler Mahallesi sakinlerini mutlu etti.

Başkan Demirağ, Kocamehmetler Mahallesi'nde park ve sosyal tesis yapımı ile başlayan Foça Belediyesi çalışmalarının devam edeceğini ve yörenin çok yakın bir gelecekte, Foça'ya gelen turistlerin ilgi göstereceği yerleşimlerden biri olacağına dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ülgür Gökhan Ali Çetin Foça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title