Haberler

Foça Doldu Taştı

İZMİR'in turistik ilçesi Foça'da, havaların çok sıcak olmasının da etkisiyle Ramazan Bayramı'nda yoğunluk yaşandı. Sahillerde adeta adım atacak yer kalmadı.

Foça ve Yenifoça sahilleri her yaştan, her kesimden vatandaşın hücumuna uğradı. Sezon seferlerine yeni başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzdeniz vapurları ile denizden, İzban'la demiryolundan, otobüs, minibüs ve kendi araçlarıyla kara yolundan gelenler ilçe merkezi ve sahillerde yoğunluğa neden oldu. Limana, büyük çoğunluğu önceden rezerve edilmiş tur tekneleri bağlanırken saatlik turlara yönelmiş bazı tekneler taleplere yetişmekte zorluk çekti. İlçedeki en büyük sıkıntı ise otopark konusunda yaşandı. Ayrılmış ve ücretli otoparklarda yer kalmazken, cadde ve sokakların her iki tarafına park eden araçlar trafik akışını olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde İzmir yönünden Foça'ya, akşam saatlerinde Foça'dan ilçe dışına giden yollarda zaman zaman 20 kilometreye uzanan araç kuyruğu oluştu.

Foça Emniyet Müdürlüğü'nün bisikletli ve motorlu ekipleri devriye gezerek tatilcilerin asayiş konusunda sorun yaşamaması için 24 saat görev yapıyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Yenifoça Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title