Haberler

Foça'da Engin Günaydın Şov

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF), sokak basketbolunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla 10 ayrı merkezde düzenlediği 'Adidas 3x3 Tek Pota Basketbol Turnuvası'nın Foça ayağı, oyuncu Engin Günaydın'ın katılımı ile renklendi.'Avrupa...

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF), sokak basketbolunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla 10 ayrı merkezde düzenlediği ' Adidas 3x3 Tek Pota Basketbol Turnuvası'nın Foça ayağı, oyuncu Engin Günaydın'ın katılımı ile renklendi.

'Avrupa Yakası' ve 'Muhteşem Yüzyıl'dan sonra son olarak Kanal D'de yayınlanan 'Galip Derviş' dizisinde rol alan Günaydın, turnuvada Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak'tan kurulu ekiple, bayanlardan oluşan takıma karşı gösteri maçına çıktı.

Basketbol yorumcusu ve program yapımcısı İsmet Badem'in sunduğu, TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk'ün yönettiği gösteri maçı, ilginç hakem kararları ve meydanı dolduran izleyicilerin alkışlarıyla tam bir şova dönüştü. Ünlü sanatçı, takımının kazandığı iki sayılık serbest atışı bir türlü sayıya çeviremezken, hakemin türlü bahanelerle atışı 6 kez tekrarlatması da işe yaramadı. Topu bir türlü çemberden geçiremeyen Engin Günaydın, seyircilerin alkışları arasında karşılaşmayı tamamladı.

Öte yandan Demokrası Meydanı'nda yan yana kurulan iki ayrı sahada gerçekleşen turnuvaya 51 takım katıldı. Ev sahipliğini Foça Belediyesi'nin, sponsorluğunu Adidas'ın üstlendiği organizasyonda bayanlardan oluşan iki takım gösteri maçı yaparken, erkekler ise büyükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde mücadele etti. İki gün sürecek müsabakalar sonunda büyüklerde birinci olacak ekip, diğer 9 bölgenin birincileriyle İstanbul'da düzenlenecek finallere katılacak. Türkiye şampiyonu olacak takım ise ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edecek.

SG(SS) - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Günaydın Türkiye Adidas Foça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title