Haberler

Foça'da Çiçekler Açtı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Foça, 2. Uluslararası Çocuk Şenliği, kortej yürüyüşü ve gala gösterisiyle sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Foça, 2. Uluslararası Çocuk Şenliği, kortej yürüyüşü ve gala gösterisiyle sona erdi.

Gürcistan, Karadağ, Makedonya ve Ukrayna'dan gelen 107 misafir öğrenci, Foçalı öğrenciler ve vatandaşlar, coşkulu marşlar ve yöresel müzikler eşliğinde yürüdü. Foça Demokrasi Meydanı'ndaki gala gösterileri ise, coşkuyu en yükseğe taşıdı. Misafir ülke öğrencileri ve Foçalı öğrenciler, rengarenk dansları ve şirin halleriyle izleyenleri hayran bıraktı. Oğuzhan Çakırefe-Oral Girginer ve arkadaşları verdikleri muhteşem konserle Foça'daki kutlamaların finalini yaptı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Çok büyük bir liderin, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara, üstelik tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıl dönümünü kutlamanın büyük gururunu ve coşkusunu yaşadık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı gazilerimizi ve şehitlerimizi, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürcistan 23 Nisan Karadağ Foça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title