Haberler

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ Açıklaması

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada “Foça’nın turizm anlamında çok önemli hedefleri var. Butik turizm bizim için olmazsa olmazımız durumda.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada " Foça'nın turizm anlamında çok önemli hedefleri var. Butik turizm bizim için olmazsa olmazımız durumda. Turizmi 12 aya çıkarma hedefindeyiz. Foça Turizmi hem Türkiye'de hem de dünya da yavaş ama karalı bir şekilde büyümeye devam edecek" dedi.

Turizmin, deniz ve kumsalın dışına çıkmaya başladığını söyleyen Demirağ, "Turizm, tarihsel gelenek ve göreneklerin üzerine yoğunlaşmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız en önemli projelerimizden bir tanesi Foça Kalesi Sur Duvarlar restorasyonu. Çok önemli bir olaya imza attık. Foça, Unesco Dünya Kültür Mirası geçici listesinde"diye konuştu.

"FOÇAMIZI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Foça'nın sadece turizm ilçesi olmadığını, Balıkçı ve tarım ilçesi olduğunu da dile getiren Başkan Demirağ şöyle devam etti: "3. dönem bizim için daha fazla sorumluluk demektir. Merkezimize yeni bağlanan yerlerin hepsini kucaklayıcı olarak, halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için daha fazla çalışacağız. İlk dönemki heyecanımızı 3. Dönem tecrübemizle birleştirip, Foça'yı çok iyi noktalara getireceğimizi düşünüyorum. Bu dönem, Foça'mızı halkımızla birlikte yöneteceğiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Türkiye Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title