Haberler

Florida'da Uçak Pistten Kayıp Nehre Girdi

ABD'nin Savunma Bakanlığına ait bir yolcu uçağı, Florida Jaksonville havaalanına inişi sırasında pistte kayarak kenardaki St. Johns nehrine girip durabildi.

ABD'nin Savunma Bakanlığına ait bir yolcu uçağı, Florida Jaksonville havaalanına inişi sırasında pistte kayarak kenardaki St. Johns nehrine girip durabildi. Yolculardan hafif yaralanan 21 kişi hastaneye kaldırıldı. Uçakta 136 yolcu ve 7 mürettebat olmak üzere 143 kişi bulunuyordu. Uçağın nehre kayması üzerine Jacksonville itfaiyenin 80 personeli olay yerine ulaştı. Uçağa ilk giren kurtarma ekipleri uçağın kabininde hiç su bulunmadığını söyledi. Uçağın kanadına çıkan yolcular nehrin içinde kıyıya çıkarıldı. Deniz Kuvvetleri Güneydoğu Komutanlığından sözcü Bill Dougherty, Rotator olarak adlandırılan uçuşların her Salı ve Perşembe günü Küba Guantanamo Körfezi'nden kalkarak Jansonville'ye gelip oradan da Norfold Virginia'ya devam ettiğini söyledi. Uçaktaki yolcuların askeri personel, onların aileleri, Guantanamo'da yaşayan veya çalışanlar olduğu belirtildi. Kaza anında bölgede fırtına olduğuna dikkat çekildi. Bununla birlikte bir yetkili kazaya neyin sebep olduğunun henüz kesin olarak bilinmediğini söyledi. Jacksonville Belediye Başkanı Lenny Curry attığı ilk tweette nehre kayan uçağın ticari yolcu uçağı olduğunu söylemesine rağmen daha sonra Savunma Bakanlığı tarafından kullanılan bir 737 olduğu açıklandı. Yetkililer, ekiplerin uçağın yakıt tankında bir sızıntı olup olmadığını kontrol ettiklerini aktardı. Milli Ulaştırma Güvenlik İdaresinin kazayı incelemeye başladığı kaydedildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Florida Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title