Haberler

Flora Halı Ailesinin Mutlu Günü

Flora Halı ailesi, Oya Begüm Özufacık ile Mesut Ufuk Özkaya çiftinin mutlu gününde bir araya geldi.

Flora Halı ailesi, Oya Begüm Özufacık ile Mesut Ufuk Özkaya çiftinin mutlu gününde bir araya geldi.

Flora Halı ailesi mensubu olan Oya Begüm Özufacık ile Mesut Ufuk Özkaya, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Özel bir otelde düzenlenen düğünle hayatlarını birleştiren Oya Begüm Özufacık ile Mesut Ufuk Özkaya, mutluluklarını paylaşan tüm davetlilere teşekkür etti.

Teymur Otel'de gerçekleştirilen Oya Begüm ile Mesut Ufuk çiftinin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Başkan Fadıloğlu, mutlu çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Oya Begüm ile Mesut Ufuk çiftinin nikah şahitliğini Mustafa Yücel, Mustafa Akdoğan, Bekir Ateş, Bekir Karslıgil, Ökkeş Eruslu ve Reşit Karakuş yaptı.

Hayatlarını birleştirme kararı alan Oya Begüm Özufacık ile Mesut Ufuk Özkaya çiftinin düğün gecesinde ünlü sanatçı Alişan sahne aldı. Alişan, sevilen şarkılarını mutlu çift ve davetliler için seslendirdi.

Düğün sonrası açıklamada bulunan Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel de, şunları söyledi:

"Flora Halı olarak son bir yılda üçüncü mutluluğumuzu yaşıyoruz. Birinci ve ikinci mutluluğumuzu bundan 21 gün önce ve 11 ay olmak üzere yaşadık. Bu üçüncü mutluluğumuz. Üç veliahdımız son 1 yıl içerisinde evlendi. Bu da bizim için mutluluk kaynağı. Flora Halı'nın başarısı evlilikler getiriyor. Alişan Bey de düğünümüze katılarak bizi şereflendirdi. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz. Ufuk ve eşi Begüm'e ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayatları boyunca mutlu bir yaşam sürsünler. Başbakanımızın dediği üç çocuğun üzerine ben iki çocuk daha ekliyorum ve 5 çocuk yapsınlar." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Alişan Yerel Haberler

title