Haberler

Fleboloji Derneğinin Sivas Sempozyumu

Fleboloji Derneğinin Sivas Sempozyumu'nun gala yemeğinde, "Golden Trombone Orkestrası" konser verdi.

Fleboloji Derneğinin Sivas Sempozyumu'nun gala yemeğinde, "Golden Trombone Orkestrası" konser verdi.

Fleboloji Derneği ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi iş birliğinde, Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği, Ulusal Vasküler Cerrahi Derneği ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu ve Sivas Sağlık İl Müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen sempozyumun gala yemeği, Cumhuriyet Üniversitesi Balo Salonu'nda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, iki gündür devam eden sempozyumun gala yemeğinde yaptığı konuşmada, akademisyenleri Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı, Cumhuriyet şehri, kültür, tarih ve turizm kenti Sivas'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu tür toplantılar bizim için çok önemli" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Öcal Berkan da sempozyuma katılan doktorlar ile destek veren yetkililere ve sponsorlara teşekkür etti.

Fleboloji Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Şah Topçuoğlu da Sivas'ta çok iyi konuk edildiklerini belirterek, sempozyumun ve gala yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Programda, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Trombon Grup Şefi Tuncay Kayış tarafından 1998 yılında kurulan Golden Trombone Orkestrası konser verdi. Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eşi Makbule Ürgüp, öğretim üyeleri, konseri ilgiyle izledi.

Toplar damar hastalıkları, kronik venöz yetmezliği gibi konuların ele alındığı, yeni tedavi yöntemleri ve son bilimsel gelişmelerin değerlendirildiği sempozyum, yarın sona erecek.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title