Haberler

Derbideki Olaylar Nedeniyle 7 Kişi Daha Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Polis, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle 7 kişiyi daha gözaltına aldı.

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe – Beşiktaş maçında çıkan olaylarda siyah- beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, başından yaralanmış ve müsabaka tatil edilmişti.

7 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma derinleştirildi. Yaşanan olayların planlı olma ihtimali nedeniyle soruşturma genişletilirken, olaylara karıştığı tespit edilen 7 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

AZMETTİRİCİ ARANIYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralandığı olaylara ilişkin yürütülen soruşturma genişletildi. Soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Soruşturması bürosu tarafından yürütülen soruşturma, olayların planlı bir organizasyon dahilinde gerçekleşme ihtimali nedeniyle derinleştirildi.

TÜM KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR

Güneş'in yaralanmasından sonra olayların bir anda farklı tribünlerde de meydana gelmesinin nedenini araştıran savcılık, buna neden olan bir azmettiricinin olup olmadığının tespitine yönelik çalışma başlattı. Bu doğrultuda maçın başından tatil edildiği dakikaya kadar tüm kamera kayıtlarının incelenmek suretiyle olayların planlı bir organizasyon sonucu oluşup oluşmadığının tespiti için çalışmalara başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

fenevi 2.lige düşürün:

Edep yahu Adamları hem yaralamışsınız birde yaptığınız yorumlara bakın. Bu ne karaktersizliktir, bu ne çirkefliktir. Adamın ölmüş anasına küfret sonra milli hocamızı yarala. Birde suçu onlara at. Kalıbınıza yazık

9
4
yanıtYanıtla
Dadaş:

kardeşşşş Volkan Demirel'' in suçu ne Türkiye deki her stad da kundaktaki bebeğine küfür ediliyor?????? edep size lazım çünkü sizde eksik anladınnn bu ne karektersizlik hayret beyin bedava kullanın onu ;)

yanıt2
yanıt3
DEEDDE:

Ergen olduğun ne kadar da belli TİNERCİ

yanıt1
yanıt3
MR X:

Fenerin Fenerden başka dostu yoktur,Aynı Türkün Türkten başka dostu olmadığı gibi,kafaları calışmayan arkadaşlara sesleniyorum,zaten her şey Fenerin leyhine giderkene neden taraftar Fenerin taraftarı ise aleyhine cevirsin,biraz mantık almıyor,mantık hancak bu bir kumpas olduğuna anlayış gösteriyor

4
8
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Tinerciler bunlar Besiktas yolamis gibi

3
6
yanıtYanıtla
GS:

ARKADAŞLAR, FENERBAHÇE MAĞLUB SAYILMAMAK İÇİN KUMPAS VE ASLINDA BİZ YAPMADIK PROVOKE ETTİLER YALANINA SARILACAK BELLİ. E BİR DE MİLLETTE GEZİ PARANOYASI VAR, BU GİDİŞLE FENERBAHÇEYE DE HÜKMEN MAĞLUBİYETİ SONUNA KADAR HAK ETTİĞİ HALDE, BU CEZA VERİL(E)MEYECEK

6
1
yanıtYanıtla
fenomen:

BU FENEV NE ZAMAN BAŞARISIZ OLSA, SARILDIĞI İKİ ŞEY VAR. . 1)FETÖ , 2 )KUMPAS. . PARANOYAK ÇÜNKÜ BUNLAR. ÖZELEŞTİRİ YAPMA ERDEMLERİ YOK. TÜNELDE MİSAFİR TAKIMIN GÖREVLİSİNİ DÖVEN FENERBAHÇELİ YETKİLİ? BU DA MI KUMPAS??

6
1
yanıtYanıtla
REALİST:

PİSLİKSİN FENERBAHÇE !!! TÜRKİYEDE FUTBOL KULÜRLERİ ARASINDA EN SEVİYESİZ TAKIMSIN. KISACASI FOSEPTİK GİBİSİN FENERBAHÇE !!!!

4
3
yanıtYanıtla
KUMPAS:

gerçekten gözaltına alınanlar detaylı bir şekilde araştırılsın. bunlar fenerli görünümlü malum rakip takımların piyonlarıdır.

4
2
yanıtYanıtla
V. Atik:

Toplayın ve cezalarını verin. Ama bu taraftarlara ceza verirken Tolga ve Oğuzhan''ı unutmayın. Hepsine birden 6222 en ağır şekilde uygulayın.

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title