Haberler

Yoğun Bakıma Alınan Kadir İnanır İçin Hastaneden İlk Açıklama: Hayati Tehlikesi Yok

Güncelleme:

Yoğun bakıma alınarak sevenlerini korkutan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. İnanır'ın hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. Dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alındı.

HASTANE BAŞHEKİMİ'NDEN AÇIKLAMA

Ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan hastane Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, "Genel durumu gayet iyi, hayati riski yok, takibimiz devam ediyor" dedi.

"45 DAKİKA İKNA ETMEYE UĞRAŞTIM"

İnanır'ın hastaneye gelmesini sağlayan Prof. Dr. Yunus Aydın ise, "Evine giderek 45 dakika ikna etmeye uğraştım" ifadelerini kullandı. Fulya Acıbadem Hastanesi Başhekimi Fulya Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, operasyonu gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın ve Nöroradyoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Koçer ile birlikte kameralar karşısına geçerek, ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

"TEKRAR PIHTI ATMAMASI İÇİN KONTROL ALTINDA TUTUYORUZ"

Nöroradyoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Koçer ise Kadir İnanır'a gerçekleştirilen operasyonun acır bir cerrahi ameliyatı olmadığını vurgulayarak, "Olan şey beyin damarlarına atılmış olan bir emboli. Bu emboli 4-6 saat dilimi dediğimiz kritik bir dönem içinde Yunus Bey'in şahsi gayretleri ile hastanın buraya gelmesi ve MR'ınn hızlı şekilde çekilip bize hızlı şekilde haber verilmesi ile mümkün oldu. Yapılan işlem asında standart bir işlem, özel bir işlem değil. Tüm dünyada uygulanan bizde yeni yeni oturmaya başlanan bir işlem. Benim yıllardır yaptığım bir işlem. İşlemde beyin damarına giden pıhtı çıkartılmıştır. Bugün yapılan incelemelerde de hastamızın beyin dokusu oldukça iyi konumdadır. Kritik günlerimiz önümüzdeki günler. Tekrar pıhtı atmaması için kontrol altında tutuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kadir İnanır Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Rambo Dortmund:

Yaziklar olsun size yazdiklarinizdan birazda olsada utanin

2
17
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Biz bu adamin filmlerinle büyüdük simdi ki Iphone bebeleri anlamaz

yanıt0
yanıt1
Rambo Dortmund:

Ben Türküm sadece Kadir Inaniri filmlerinle dolayi sevdigim icin böyle yazdim onun politika düsüncesi beni ilgilendirmez

yanıt2
yanıt1
Rambo Dortmund:

Ne mutlu Türküm diyene

yanıt3
yanıt1
İrfan:

Geçmiş olmasın Allah çektirsin sürünsün vatan hainini

15
3
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Ne mutlu Türküm diyene

15
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Arda sen tam bir soytarisin ne mutlu Türküm diyene

12
1
yanıtYanıtla
Aliyar:

bak üzüldüm simdi

2
9
yanıtYanıtla
Selma C.:

Epeydir haberleri çıkmıyordu bu gün iyi reklam yapıldı bir kaç gün sürer

5
4
yanıtYanıtla
Fatma Özer:

üzüldüm desem yalan olur

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title