Haberler

Flaş..flaş..flaş..

Eda Taşpınar ve Nurettin Hasman Ayrıldı. Bu Haber Magazin Gündemini Alt Üst Edecek..

EDA TAŞPINAR VE NURETTİN HASMAN AYRILDI. BU HABER MAGAZİN GÜNDEMİNİ ALT ÜST EDECEK..

Uzun süredir birlikte olan, her organizasyona birlikte katılan, birbirilerinin yanından bir an olsun kopmayan sosyetik çift Nurettin Hasman ve Eda Taşpınar, göze geldi. Ünlü çift bir hafta önce yollarını şok bir kararla ayırdı.

Ayrılığa rağmen Eda Taşpınar hala Nurettin Hasman'ın evinde yaşıyor. Ayrı çift, aynı evde göz göze gelmemeye çalışıyor. Öyle ki Nurettin Hasman bir katta yemek yiyor, Eda Taşpınar bir üst katında. İkili uykusunda da ayrı. Aynı yatağı paylaşmayan çiftin biri bir katta öteki başka bir katta yatıyor. Eda Taşpınar yeni bir ev bulana kadar bu durum böyle devam edecek.

Nurettin Hasman, bu şok ayrılığı eski sevgilisi Eda Taşpınar'ın evden ayrıldıktan sonra basına açıklamayı düşünüyordu fakat 'Gece.com' herkesten önce bunu öğrendi!

Sosyetik çiftin ayrılık sebebi ise Eda Taşpınar'ın bir bankanın reklam çekimlerindeyken Hasman'la maddi konular yüzünden tartışması...

gece.com

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title