Haberler

Beşiktaş, Gökhan Töre'yi 1 Yıllığına West Ham'a Kiraladı

Güncelleme:

Beşiktaş, milli futbolcusu Gökhan Töre'yi 3 milyon Euro karşılığında 1 yıllığına İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a kiraladı.

Beşiktaş ile West Ham United arasındaki Gökhan Töre pazarlığı nihayet sonuçlandı. Milli futbolcunun transferi için uzun süredir görüşmeler yapan iki kulübün yöneticileri en sonunda anlaşmaya vardı.

BILIC TALİP OLDU

Siyah beyazlıların eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, yaklaşık 2 ay önce Beşiktaş Kulübü ile temasa geçerek Gökhan Töre'ye talip olduğunu bildirdi.

İLK ETAPTA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

İngiliz ekibi, milli futbolcuyu önce bonservisiyle satın almak istedi. Ancak Beşiktaş Kulübü 15 milyon Euro talep edince anlaşma sağlanamadı. Bütün çabalarına rağmen bonservis fiyatında indirim yaptıramayan West Ham yetkilileri, teknik direktör Bilic'in ısrarı üzerine bu kez kiralama teklifinde bulundu.

3 MİLYON EURO'YA KİRALIK

Yapılan görüşmeler sonrasında 1 yıl için 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varıldı ve Gökhan Töre West Ham United'a kiralandı. Milli futbolcunun satın alma opsiyonunun da İngiliz kulübünde olduğu bildirildi.

KARTAL, RUBIN KAZAN'DAN SATIN ALMIŞTI

Beşiktaş, 24 yaşındaki Gökhan Töre'yi 2013 yılında Rubin Kazan'dan kiralamış, daha sonra 4 milyon 250 bin Euro'ya satın almıştı. Gökhan, geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takımda 35 resmi maç oynadı; 9 gol attı, 2 asist yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökhan Töre Beşiktaş Dha Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title